piatok 7. apríla 2017

Grilovacia platňa

GORENJE GRILOVACIA PLATNA. PROFI GRILOVACIA PLATŇA. Je výborná na grilovanie mäsa, rýb, zeleniny, hamburgerov. Mäso na nej pripravíte chutné a šťavnaté. Udrží všetky pokrmy dlho teplé, pretože liatina dobre .

Liatinovú platničku môžete použiť na všetky zdroje tepla, poslúži rovnako dobre v rúre ako na vonkajšom grile. Opekacie,grilovacie elektrické plynové grily, platne, hladké a rýhované na prípravu grilovaných pokrmov, opekačky, grilovacia platňa rýhovaná, grilovacia platňa. Elektrické grilovacie platne a dosky nám slúžia pre výrazne rýchlejšiu prípravu grilovanie mäsa, zeleniny a iných potravín.


Grilovacej plochy sú vyrobené z . Vďaka grilovacím plotnám môžeme pripraviť pokrmy, ktoré . Má nepriľnavý povrch, takže sa jedlo menej pripaľuje a platňa sa tak veľmi ľahko . Weber liatinová obojstranná grilovacia platňa pre grily Weber Spirit rady 300.

Vhodná na cigánsku, zemiakové placky, palacinky, volské oká, atď. Obrázok produktu je ilustračný. Pred objednaním produktu si, prosím, skontrolujte, či je daný . Uvedené ceny a dostupnosť tovaru sú platné pri osobnom odbere vo vybranej predajni . Inzeráty grilovacia platna. Bezplatná inzercia, grilovacia platna predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Stolová grilovacia platňa FT1L – elektrická. Dôležité parametre Outdoorchef Nerezová grilovacia platňa. Rozmer platne: 3x 4mm. Smaltovaná grilovacia platňa.


Kvalitný zliatinový grilovací rošt Hecht s odolným povrchom je určený pre grily Hecht Sentinel Lux, Sentinel Max a Steamroller. Elektrická grilovacia platňa GastroMarket, ryhovaná 52€. Veľmi výkonná a rýchla ryhovaná grilovacia platňa.


V príkon el: kW rozmer prac. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky