streda 5. apríla 2017

Skrinka pod umyvadlo 80 cm

Inou výhodou skrinky pod umývadlo je, že Vám . Moderní nábytek ostrých tvarů, který vytváří jedinečný celek s designovými keramickými . Skrinky pod umývadlo , luxusné, praktické, moderné aj tradičné nájdete v. Nábytok Lyra je prispôsobený kompletnému radu nábytkových umývadiel série LYRA . Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce cm. Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla , k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť.

Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO. Soft -close zatváracím mechanizmom. Závesná skrinka s dvoma zásuvkami s mechanizmom tichého dovierania. Vyrobená z materiálu odolného voči vlhkosti.


Kovové úchytky v saténovej farbe. Jika LYRA stálice na českém trhu koupelnového vybavení. Po mnohaletém vývoji a několika designových evolucích se současná kolekce LYRA.


Zoznámte sa tiež s ďalšími výrobkami Koło.

Všetok kúpeľňový nábytok KOLO je vyrobený zo špeciálne upraveného materiálu , ktorý odoláva zvýšenej vlhkosti. Kovanie - doživotná záruka. Skříňka pod umyvadlo - zásuvky. Tesi skříňka pod nábytkové umyvadlo včetně upevnění.


Soft-close zavíracím mechanismem. Kúpeľňová zostava Catania D80. Nabízíme kvalitní skříňky pod umyvadlo a ostatní koupelnový nábytek.


ENZO biela, ROYO BATH ,. Vybavenie, nie je uvedené . Používame naše súbory cookies a aj tretích strán, aby sme vám poskytli tie najlepšie služby, zobrazili vám relevantné ponuky a získali štatistiky o vašej návšteve . Connect Air skrinka pod nábytkové umývadlo vrátane upevňovacej sady. Biela konzolová skrinka pod umývadlo Germania Tropea, × cm. Hrdí sa ladnými líniami, pevnou konštrukciou a farbami v prírodných odtieňoch. CONCEPT 1skrinka pod umývadlo ,2x36x56cm závesná, biela.


TECHNICKÉ PARAMETRE: Šírka: ,cm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky