streda 12. apríla 2017

Lacné látky na závesy

Dekoračné látky na závesy z kvalitného materiálu s modernými vzormi,. Odporúčané Najlacnejšie Najdrahšie Najpredávanejšie Najnovšie Najvyššie . Naozaj veľký výber dekoračných látok na závesy do celého bytu - obývacia izba, spálňa, detské izby. Klasické, moderné i veselé vzory. Využite svoju fantáziu, vyberte si látky a nechajte si od nás na objednávku ušiť vysnívané závesy , poťahy alebo čo si budete priať.


Metráž na šitie je v móde.

Bavlnené, saténové aj damaškové látky. Oceníte ich pri výrobe dekoračných vankúšov, závesov , prehozov a iných. Pevná látka červeno-bordovej farby, vhodná aj na závesy , obliečky na vankúše, prehozy , obrusy.


Vám ponúka široký výber dekoračných látok v metráži, ktoré skvele zapadnú do všetkých interiérov. Ponúkame dekoračné látky v rozmanitých . Zatemňovacia látka na závesy čiže blackout je látka so špeciálnou vrstvou, ktorá neprepustí slnečný svit a tým tiež zamedzí prestupu tepla do miestnosti. Mikrovlákno je látka na dotyk podobná bavlne, nazývaná aj syntetická bavlna, je jemná, mäkká, veľmi príjemná na dotyk, je možné ju prať v práčke aj žehliť pri . V tejto kategórii nájdete dekoračné látky predávané v metráži.

Vyskúšajte naše dekoračné látky na podsedáky k záhradnému nábytku, vankúšiky a tašky. Odevné látky metráž vhodné na bežné, príležitostné, spoločenské i svadobné šaty, ale aj tanečné, športové a divadelné šaty a kostýmy. Internetový obchod s látkami a textiliemi v metráži, predaj galantérie. Naša predajňa má v ponuke široký výber závesov. V ponuke nájtete Bleckout- záves , ktorý neprepusí svetlo.


Výpredaj látok a metráže za super ceny. Lacná metráž so zľavou až ! AŽ - NA DEKORAČNÉ LÁTKY A ZÁVESY. Príďte sa inšpirovať dizajnami, farbami a novinkami, ktoré sú moderné v oblasti . Chýba: lacné Kvetinové látky.


V pamäti Srdečne vás vítame vo vašom novom obchodíku s bavlnenými látkami. Tieto látky sú tiež vhodné na výrobu závesov , vankúšov, obrusov. V našej ponuke nájdete módne odevné látky , bytový textil - záclony, závesy , garniže, tapety, dekoračné látky , galantéria, poťahové látky , vankúše, paplóny.


Výber látok je nekonečný. Od prírodnej bavlny a plátna po polyester a . Závesové látky sa predávajú ako metráž: pevne stanovená šírka látky x dĺžka .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky