štvrtok 6. apríla 2017

Beko himg 64223 sx

Ovládanie s integrovaným zapaľovaním je . Chcete, aby bolo vaše varenie jednoduché, rýchle a zábavné? Ovládání s integrovaným zapalováním je prakticky . Je vybavená mechanickým ovládaním. Zobacz inne Płyty gazowe do zabudowy, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.

Vestavná plynová deska s bezpečnostní pojistkou plynových hořáků a elektrickým zapalováním . Vzhledem k tomu, že povrch varné desky se nezahřívá, vylité potraviny se nepřipálí - desku . Pravý zadní hořák: kW. Dizajn skrine: vstavaný, Typ varnej dosky: plyn, Farba: nerezová oceľ. Systém ovládania: otočné.


Frekvencia vstupného striedavého . Zapaľovanie: Integrované zapaľovanie v tlačidle pre jednoduché a pohodlné zapálenie horákov.

Rýchle a ľahké čistenie: Vzhľadom k tomu, že povrch varnej . Kuchynské domáce spotrebiče za akciové ceny, najlacnejšie varné dosky na Slovensku! Beko is a global domestic appliance and consumer electronics brand which provides a wide product range to make the best use of space in. Edelstahlmulde günstig auf Amazon.


Große Auswahl von Top-Marken. Novinka od Beko v rade plynových varných dosiek. Samozrejmosťou je elektrické zapaľovanie plameňa,tak isto ako termoelektrické zabespečenie plameňa. Free delivery and returns on eligible orders.


Add to list Buy from e-shop. All offers from store: 1A. Product images are for illustrative purposes only. The item is not in stock.


Livraison rapide et Economies garanties en plaque gaz ! Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Plynová varná deska Beko v nerezovém provedení se hořáky.

Zařiďte svým hrncům a pánvím teplé místečko. Plynové varné desky jsou příjemným designovým zkrášlením vaší kuchyně. Překvapí vás především svou rychlostí zahřátí, rychlou regulací plamene a také . Záruka důvěry - již let prodáváme on-line zboží přes internet.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky