piatok 21. apríla 2017

Mlynček na korenie elektrický

Elektrický mlynček na soľ a korenie 2vKING Hoff umožňuje nastavenie hrubosti mletého korenia. Krásny dizajnový mlynček na soľ a korenie značky TKG, predstavuje moderný kúsok do vašej kuchyne. Je praktický ohnutý dizajn zaručuje dobré uchytenie, pričom mlynček pracuje . Mlynčeky Peugeot nie sú len tovar. S prvotriednymi keramickými mlecími mechanizmami, s.

Vynikajúci na čerstvo mleté korenie , soľ, sušený tymián, rozmarín apod. Elektrický mlýnek na sůl a pepř Banquet Culinaria White 2vs keramickým mlecím systémem. Nechybí možnost nastavení hrubosti mletí. Darčeková súprava elektrických mlynčekov na korenie a soľ ZELI, Peugeot. Celkom k náhľadu obrázkov.


Bez soli a korenia to predsa nejde! Preto sme si pre Vás pripravili sadu elektrických mlynčekov na soľ a korenie s keramickým drvičom a praktickým svetlom na .

Melie a svieti po stlačení tlačidla! Tento elektrický mlynček na soľ alebo korenie má integrované osvetlenie LED pre optimálne dávkovanie. Elektrický gravitačný mlynček na korenie alebo soľ, chili, sušený tymian, rozmarín.


Keramický nastaviteľný mlecí mechanizmus. Dva vysoko kvalitný moderný, elektrické mlynčeky na korenie a soľ s keramickým mlecím mechanizmom. Sada dvoch mlynčekov na korenie a soľ nájde využitie v každej domácnosti. Vyrobené sú z akrylu a nerezu. Sú vysoko kvalitné, majú konzistentnú kvalitu mletia a nastaviteľnou hrubosť.


Vhodné pre domáce použitie. Zariadenie pracuje na štyri V batérie (veľkosť AA). Prezri si u nás elektricky mlyncek na korenie a sol a porovnaj ceny v 10.


Elektrické aj ručné mlynčeky Stoha Design sú vynikajúce pre čerstvo mleté korenie a soľ, ale tiež na sušené bylinky. Ich funkčnosť oceníte v každej kuchyni. Otočte dnom nahor a môžete mlieť!


Už žiadne zapínanie alebo vypínanie, elektrické mlynčeky z radu VITAMINO proste melú samé. Prekvapte hostí a ukážte im, .

Ergonomický tvar zaistí, že Vám tento mlynček veľmi pohodlne padne do ruky. Váš nový elektrický mlynček je vybavený keramickým mlecím mechanizmom a po stlačení zapínača melie kryštáliky soli alebo zrná korenia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky