streda 15. júna 2016

Závesný systém na bicykel

Force držiak bicykla na stenu pod rám sklopný. Univerzálny kladkový držiak na bicykel. Kladkový systém pre jednoduché uskladnenie Vášho bicykla na strop miestnosti.


Závesné držiaky na bicykle využijete v prípadoch, keď chcete šetriť miesto. Stojany pre ukotvenie ku stene alebo stropu je možné inštalovať v menších bytoch, . Dostupnost: Skladom - ihneď k odoslaniu.

Hodnocení kvality: Profi kvalita. Typ produktu: Závěsný systém. Dielenské vybavenie parametr: Dílenské vybavení . Sklopný držiak až bicyklov (kg) na stenu.


STOJAN PRE BICYKLE S KOTUCOVOU BRZDOU,STOJAN NA BICYKEL 1- MIESTNY,STOJAN NA BICYKEL 2-MIESTNY,STOJAN N BICYKEL 5-MIESTNY. Vyrábajú sa držiaky pre jeden bicykel , ale sú aj systémy pre dva alebo tri bicykle. Závesný držiak pre bicykel s úchytom do stropu.


Vyberte si z množstva nástenných vešiakov a držiakov na bicykle.

Zavesením bicykla pod strop v pivnici, garáži alebo inej miestnosti získate priestor pre uskladnenie ďalších vecí. Vešiak na uskladnenie je . V základu je rozlišujeme podle uchycení na držáky za přední kolo, držáky za pedál, závěsné stropní držáky, držáky za rám. Potrebujete uskladniť bicykel a máte na to málo miesta?


Výborným riešením je PEDALSPORT PDS-DK-K kolmý držiak na bicykel , ktorý zavesíte na stenu. V pamäti Podobné Predávame jednostranné, obojstranné stojany a vešiaky na bicykle. Pre jeden až päť bicyklov. Predám jeden krát použitý závesný systém , ktorý sa skladá z nastaviteľných popruhov vybavených. Cena: €, Lokalita: Senec.


Ako uskladniť bicykle v malých i veľkých priestoroch? Ak milujete bicyklovanie, uskladniť bicykel počas alebo mimo. Takéto riešenie nám ponúkajú práve závesné držiaky a stojany, ktoré náš bicykel dajú do. Držiak na stenu Peruzzo pre bicykle.


Tento systém funguje skôr v garážach a suterénoch, no ak máte . Chcete bicykel zavesiť jednoducho, rýchlo a pevne? Vymysleli sme pre vás špeciálne príslušenstvo do garáže. Jednoduchý, ľahký nosič bicyklov , rýchle upnutie.

Systém s oceľovými lankami je zložitejší na inštaláciu aj obsluhu, no ideálny v priestoroch s vysokým stropom. Predĺžená záruka na rám bicykla , exkluzívne v predajniach INTERSPORT! Výber zo širokého sortimentu bicyklov v predajniach INTERSPORT pre vás bude ešte . V meste by sa mal na jeseň rozbehnúť systém zdieľania bicyklov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky