pondelok 20. júna 2016

Obrus behúň

Dlhý obrus - behúň v prírodných tónoch, jemný vzor - rozkvitnuté ruže. Obrusy a behúne výrobkov. Väčšinu tovaru máme skladom a poskytujeme . Behúň Apolena Easter Eggs With Rabbit, . Ozdobte svoj jedálenský stôl obrusmi a behúňmi s rôznymi motívmi a farbami.

Vyberte si zo širokej ponuky textílií do jedálne na každú príležitosť. Nežný režný obrus s paličkovanú krajkou. Na želanie možno upraviť veľkosť rozmer.


Skladom - Teflónovy behúň na stôl BP- modrý 40x200cm. Stolový behúň , andas NORDIC INTERIOR Solveyg (ks). Nakupujte z pohodlia Vášho domova overenú kvalitu za prijateľné peniaze.


OBRUS BEHÚŇ platné do: 13. Ak nechcete schovať stôl pod velký obrus , stačí pre zútulnenie interiéru tento pôsobivý stredový behúň , ktorého konce sú ušité tak, aby ladne splývali po .

Nechajte sa unášať touto príjemnou atmosférou. Majte krásne zladenú kuchyňu aj s utierkou, behúňom či záclonou. Stolovanie s našimi obrusmi bude štýlové. Tvar obrusov : obdĺžnik štvorec ovál behúň okrúhly. Dekoračné Vodeodolný nešpinivý obrus v rôznych rozmeroch.


This Pin was discovered by Svetlana Lanczová. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Slávnostný obrus - behúň na stôl - vianočný x 180. Elegantná štóla bude dominantou vášho stola.


Zdobia ju tkané ornamenty, s ktorými doladíte vzhľad vášho jedálenského sektoru. Handmade Úžitkový textil. Vis teflónový damask behúň obrus. Možno prať v práčke 30°C. Tento vkusný textil je dostupný aj ako behúň, prestieranie a stredový obrus.


Levanduľová štóla alebo behúň. Krásne vyznie na Vašom stole. Biela farba sa hodí do akéhokoľvek interiéru.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky