štvrtok 2. júna 2016

Mlyncek na sol

Exkluzívny elektrický mlynček na korenie a soľ v nerez prevedení! Ručné mlynčeky na soľ a korenie PEUGEOT Tescoma KITCHEN ARTIST AdHoc a ďalšie. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie!


Mlynček Professor na čierne korenie a soľ, elektrický, biely 3. Mechanický mlýnek v nerezovém designu pro dva . Oboustranné použití - na každé straně mlýnku lze mít koření či sůl.

Mlýnek v moderní kombinaci nerezi a průhledného . Mlynčeky na korenie dodajú Vášmu jedlu tu správnu výslednú chuť. Pohodlne s nimi ochutíte pokrm a navyše budú ozdobou vašej jedálne. Mlynček na korenie by nemali chýbať v žiadnej domácnosti. Vyberte si mlynček na soľ a . Najpredávanejšie produkty z kategórie. Vynikajúci pre ľahké dochucovanie pokrmov čerstvo mletou soľou.


Opatrený prvotriednym keramickým mlecím mechanizmom s nastaviteľnou hrubosťou mletia. Mechanizmus mlynčekov na korenie má špirálový tvar s dvojitým radom zubov, .

Vaši tabuli esteticky doplní a vašim hostům pomohou elegantně dochutit pokrmy. Samostatně nebo v sadě: Řekněte si. Tento štýlový mlynček s krytom mlecieho mechanizmu z lakovaného brezového dreva sa obratom ruky postará o viac chuti. Môže sa používať ako mlynček na. Elektrický mlynček na soľ a korenie - keramický mlecí mechanizmus možnosť plynulého nastavenia stupňa mletia s integrovaným.


Materiál: plast - transparentný, keramický mlecí mechanizmus mlynčeka. Zariadenie pracuje na štyri V batérie (veľkosť AA). Pred používaním zariadenia je potrebné vložiť do neho batérie. Už žiadne zapínanie alebo vypínanie, elektrické mlynčeky z radu VITAMINO proste . Elektrické mlynčeky na korenie a soľ VITAMINO: Mlynček stačí otočiť, melie.


Sada dvoch mlynčekov na korenie a soľ nájde využitie v každej domácnosti. Sú vysoko kvalitné, majú konzistentnú kvalitu mletia a nastaviteľnou hrubosť. Váš nový elektrický mlynček je vybavený keramickým mlecím mechanizmom a po stlačení zapínača melie kryštáliky soli alebo zrná korenia. Keramický mlynček rozdrví hrubú morskú soľ nabo korenie presne podľa vášho želania.


Veľký priehľadný zásobník informuje o množtvo korenia vnútri. Drevený mlynček s keramickým mlecím mechanizmom, výška cm. Súprava elektrických mlynček. Bez týchto dochucovadiel sa pri varení nezaobíde žiadny kuchár a čerstvo namleté čierne .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky