pondelok 27. júna 2016

Praziaren kavy

Okrem zrnkovej kávy na espresso aj filter, ktorá bola upražená s. Mladá bratislavská pražiareň , za ktorou stojí nadšenec Boris Nyers, ktorý . Výberová odrodová ZRNKOVÁ káva z celého sveta. Kávu pražíme každý týždeň, a tak je vždy maximálne čerstvá. Sme slovenská pražiareň kávy.

Prvá trenčianska pražiareň kávy. Prinášame vám kvalitné jednodruhové 1 arabiky s presným termínom praženia. Dnes majú v Modre vlastnú pražiareň. Malú pražiareň výberovej kávy Bean Up nájdete priamo v centre Nitry. Značka, ktorú pred šiestimi rokmi založil Štefan Vargočko, sa snaží . Sme zvolenská pražiareň kávy , ktorá praží a predáva druhovú kávu Arabica.


Naším cieľom je, aby zákazníci mali čerstvú kávu za férovú cenu na každý . Ponúkame čerstvo praženú, zrnkovú a zelenú kávu , priamo z najväčších svetových plantáží.

Kávové zrná poctivo triedime a vyberáme pre vás len tie najlepšie, . Vôňa čerstvo praženej kávy , rodinná atmosféra a príjemné posedenie. Lokálna pražiareň Coffee Factory v Banskej Bystrici ponúka od srdca len to najlepšie. Káva čerstvo upražená u nás je neporovnateľná s bežnou kávou. Táto webová stránka zbiera cookies. Vďaka zapnutým cookies môžete plnohodnotne využívať všetky funkcie webu.


Proces praženia kávy nie je taký jednoduchý, akým sa na prvý pohľad zdá. V článku sa dočítate viac o rôznych stupňoch praženia kávy. Káva je vhodná do pákových kávovarov, aeropressu, kávových automatov aj na prípravu filtrovanej a mocca . Pražíme a predávame kvalitnú kávu z celého sveta.


Kvalita a odlišnosť do Vašej kaviarne. Peter Szabó, zakladateľ firmy a pražiarne kávy Coffeein, ktorá dnes už patrí k etablovaným značkám na trhu, začal svoju kariéru pomerne . Naše kávové zmesi a jednodruhové kávy dostupné na e-shope. Skvelé video zo zákulisia našej pražiarne.


Takto sa vyrába slovenská káva EBENICA. Naša pražiareň kávy , eshop a kaviareň v Trenčíne je tu pre tých, čo si chcú z obyčajnej šálky kávy spraviť naozajstnú radosť.

Priamo v Bratislave každý deň pražíme najlepšiu kávu z celého sveta – čerstvá káva Brazília, Kolumbia, Kostarika, Guatemala či Mexiko. Domáca elektrická pražiereň kávy v uzavretej komore. Maximálna dávka na jedno praženie je 300g.


Konvekčné praženie horúcim vzduchom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky