utorok 21. júna 2016

Amica ebr 7331

Pri pečení si môžete vybrať z programov na pečenie, napr. Při pečení si můžete vybrat z pečicích programů, např. Jej dizajn pritom vôbec nie je náročný ani prehnaný.


ENERGETICKÁ TRIEDA A Amica sa stará o životné prostredie a okrem najnovších technológií zavádza aj ekologické riešenia. Potrpíte si na kvalitný dizajn, ale požadujete aj vysokú kvalitu? The oven door is equipped with panes – the internal pane reflects the heat, preventing the . Její design přitom vůbec není náročný ani přehnaný. Katalytické samočistící desky.


Snadná demontáž skel dveří trouby. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Některé trouby mohou nabízet více funkcí, ale pak také stoupá jejich cena. Výhodou vestavných trub je oproti volně stojícím modelům, že zabírají méně prostoru. Doprajte svojej milovanej kuchyni elegantný nádych . Je vyhotovena v krásném a stylovém, až rustikálním designu. Rúry na pečenie, varenie, elektrospotrebiče, kuchyňa, . Vstavaná rúra, Energetická trieda A, Vnútorný objem rúry l, Celkový príkon 3. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.


Multifunkční, objem litrů, horní, dolní a kruhové topné těleso, gril, programů , nastavitelný termostat, katalytické samočistící desky, trojité sklo dvířek, . Počet pečících programů 10. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Samočisticí katalytické desky absorbují mastnoty a zabraňují tím . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Barevné provedení: slonová kost.


Gyártó: Amica Modell: EBR . Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky