pondelok 6. júna 2016

Umyvadlo 120

Umývadlá pre jedného alebo pre dvoch. Nabídka umyvadel o šířce 1cm. Umyvadla jsou vhodná pro zavěšení na zeď. Zoznámte sa tiež s ďalšími výrobkami Koło.


Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO.

Prohlédněte si sekci Sanitárna keramika a nábytok a . Druh výrobku nábytkové umývadlo. Montážna sada nutné dokúpiť. Prevedenie bez otvoru pre batériu. Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla , k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť.


Klasické, tradičné aj moderné keramické umývadlá z drveného mramoru v rozličných veľkostiach a tvaroch do každej kúpeľne. Ponúkame aj dvojité umývadlá. Hledáte 1pod skrinka umyvadlo ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Samotná skříňka pod umyvadlo 120cm , závěsná, zásuvka, více barevných kombinací. Povrchová úprava snadná údržba. Provedení dva otvory pro baterii.


Výbava bez sifonu a baterie. Rozměr: 11x 6x 4cm. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Fotografie sú len ilustračné, doska . Doska pod umývadlo ( vrátane klasických konzól ). I doska pod umývadlo 1cm.


Predávame umývadlá na dosku, zápustné umývadlá , rohové umývadlá , dvojumývadlá, umývadlo. PLANE 1určené pro řadu koupelnového nábytku RETRO. Produkt patří do těchto kategorií.


Popis produktu LEBON LIGHT deska pod umyvadlo 120. Nábytek LIGHT je minimalistický, bez zbytečných ozdob.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky