utorok 28. júna 2016

Whirlpool adg 6240 1

Myčka, která pojme až sad nádobí. Môžete si vybrať z programov . Fotografia je ilustratívna, tento model je k dispozícii bez dekoru, teda bez krytu dvierok. Firma Whirlpool prináša na slovenský trh novinku v podobe.


Můžete si vybrat z programů mytí vč. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.

Marek Proche Zákaznická podpora. Fotografie je ilustrativní, tento model je k dispozici bez dekoru, tedy bez krytu dvířek. Myčka nádobí je v dnešní době již klasickým vybavením domácností.


Elektronická ano Displej ano . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Nekupujte, najprv pozrite hodnotenia a testy v kategórii Umývačky riadu. Program pára odstraní i ty nejtěžší odstranitelné nečistoty.


Vlastnosti Sensorová technologie 6. Model: Plne integrované, Farba: biela.

Trieda účinnosti sušenia: A, Trieda účinnosti prania: A. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Whirlpool Dishwasher parts - repair your Whirlpool Dishwasher with a Dishwasher spare part from Currys Partmaster. Worldwide and Next Day UK delivery. Doteraz sme používali klasickú nie vstavanú, no musím povedať, že táto je . Akciós Whirlpool Mosogatógép árak, olcsó Mosogatógépek, boltok. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Popis: Prodám výše zmíněnou myčku . Jistota bezpečného nákupu, akční. Na tento produkt je záruka roky po celé ČR, zajišťujeme i pozáruční servis. Použité technologie: Funkce částečnéhomytí Funkce zónové mytí umožňuje vybrat možnost mytí v horním koši.


Tato nabídka od prodejce LIMAL_CZ byla archivována dne 01. Dokonalé výsledky zaručují .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky