utorok 21. júna 2016

Thermofix

Odolnost k vlhku, vhodné pro podlahové topení. Video – pokládka vinylové podlahy. Elegance i rafinovanost ukrytá v šedých tónech vinylové podlahy. Thermofix – elegantní a rafinovaný. Luxusné vinylové dielce - odolnosť podlahy vo vlhkom prostredí, vysoká odolnosť proti opotrebovaniu, vhodné pre podlahové vykurovanie, záruka rokov!


THERMOFIX je plastová heterogénna PVC podlahová krytina s vloženým skleným rúnom, zložená z niekoľkých vrstiev o celkovej hrúbke (5) mm.

Vyberte si kvalitní vinylovou podlahu. Obsahuje mriežku zo sklených vlákien, ktoré zabezpečujú . PUR úprava - nášľapná vrstva - dekoračná vrstva - sklené rúno - podkladová vrstva - spodná vrstva. Horní část odklopíte, vymalujete přiléhající stěnu až pod lištu a odpadá obtížné . Díky své konstrukci patří mezi nejkvalitnější podlahy na světe. Modernější, ekologičtější a designem k nerozeznání od podlah z přírodních materiálů.


By using THERMOFIX , it is easy and fast to affix embroidery designs onto jackets, shirts and fabrics. Permanently - even after frequent washings.

Materiál reaguje na prohřívání dokonce rychleji než většina ostatních podlahových krytin,. Užitná nášlapná transparentní vrstva je opatřena mechanickým dezénem ve variantách. For this reason it can be used for:. Je odolná vůči vlhkosti a snadno se udržuje. Záruka od výrobce na let.


Velký výběr vzorů skladem! Máme na ukázku v Praze Holešovicích. Přednosti vinylových dílců . Our high temperature glues and adhesives can be found in many industrial applications. Nově v nabídce i kolekce . Dark Freeways (Long Edit). Aalborg Fantasy Soundtracks.


Oblast použití: bytové prostory . Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu . Hledáte kvalitní podlahu? Dodáme a položíme vinylovou podlahu Fatra.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky