piatok 10. júna 2016

Mrazák 50 l

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Vám poradí ako vyberať Mrazničky. Máte vybrané filtry: mraznicka 50l. Spomienka na -te roky prináša ešte väčší vnútorný objem, pričom si zároveň.


Predám mrazničku 1l , 5-zásuvková,len osobný odber.

Skladovací doba při poruše hodin hvězdičková. Lec dle fotek tomu neodpovida. Vic jak let je odlozeny na chalupe. Barva olezla, spodek nutno pretrit. Konstrukce: skříňová, Objem mrazničky: l , Energetická třída: A. Vyberte si z naší nabídky mrazáku i vy.


Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Mrazáky bazar na Sbazar. Kč , Praha malý mrazák L Malý mrazák s obsahem L, značka Privileg.

Pultový mrazák Vestfrost HF 5- plné víko určeno pro použití v domácnosti a podobné účely . Obsahuje průhledných šuplíků pro . Mrazák, mraznička malá, mrazák l , levné malé mrazáky, prosklené mrazáky. Pokud někde najdete levnější nebo nemáme který hledáte, kontaktujte nás. Mrazák má drátěnou poličku a výšku cm.


Bezproudový režim mrazničky je hodin. Internetový obchod Electro. SURVIVOR , CHLADNIČKA, MRAZNIČKA, PŘENOSNÁ, 50L. Dodací lhůta: - pracovních dní. Informační list o produktu . Zorganizujte si své mražené jídlo a snadno najdete to, co potřebujete.


S našimi modely mrazáků si můžete být jisti, že vaše potraviny budou vždy skladovány při. Jednodverová zásuvková mrazničká Celkový hrubý objem mrazničky: 2l Čistý. Přenosná chladnička, vhodná k chlazení či mrazení potravin.


Mrazírenská truhla prosklená - pultový mrazák.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky