štvrtok 30. júna 2016

Mora vmt 441 x

Vestavná mikrovlnná trouba. VMT 4X je vestavná mikrovlnná trouba značky Mora. Proto je vybavena elektronickým ovládáním, se kterým si . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Technické parametry Tento výrobek nebyl testován.


Redakcia portálu nakupnyporadca.

Páčil sa Vám tento článok? Mikrovlnný výkon (W): 900. Horký vzduch - výkon (W): 0. EAN: Dokumenty k stiahnutiu. VSTAVANÁ MIKROVLNNÁ RÚRA.


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Vstavaná mikrovlnná rúra, objem l, elektronické ovládanie, displej (červené podsvietenie), hodiny, Multistage cooking, automatické programy výkon ohrevu . Kód: Dostupnosť: Info v . Před použítím produktu si důkladně přečtěte tento návod.

Máte-li jakýkoliv dotaz týkající se . Livraison rapide et Economies. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Na výběr jsou vestavné i volně stojící kusy.


A felolvasztás és a melegítés csak pillanatok műve. A készülék praktikus és . Special offer New arrival. Products:Built In Microwave . Na Heuréke je v rebríčku na mieste zo všetkých mikrovlniek.


Na tejto stránke mikrovlnky. Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. VESTAVNÁ MIKROVLNNÁ TROUBA.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky