streda 29. júna 2016

Aka farba sa hodi do obyvacky

Pri výbere aká farba sa hodí do obývačky je potrebné zvážiť dve najdôležitejšie kritéria. Svetlé alebo tmavé odtiene? Vyberte si farebnú schému, ktorá sa hodí k výraznému prvku miestnosti. Chystáte sa maľovať, nie ste si však istí výberom tej správnej farby ? Pre rôzne miestnosti v dome sa hodia rôzne farby a ak chcete zaručiť ich funkčnosť a .

Stačí vybrať na steny tie správne farby. I keď krikľavé a výrazné farby sú na ústupe, neznamená. Veľmi sa hodí k modernému historizujúcemu štýlu a vintage.


Sivá farba patrí medzi neutrálne odtiene. Rovnako ako biela alebo čierna, aj sivá farba sa ľahko kombinuje s ostatnými farbami. Aké farby môžeme použiť na steny? Samozrejme, biela sa hodí ku všetkému a ľahko sa kombinuje s inými farbami.


Ako vyberať farby do bytu.

Zvlášť dobre sa hodí k práci vyslovene ženského charakteru v oblasti módy alebo kozmetiky. Farba je významný výrazový prostriedok, ktorý dokáže ovplyvniť naše nálady a pocity. Typickým príkladom je priestor obývačky , ktorú rodina aktívne. Samozrejme biela sa hodí ku všetkému a ľahko sa kombinuje s inými farbami. Nie ste si istí výberom tej správnej farby do spálne?


Tu v prvom rade záleží na tom, aké nároky na nás práca kladie, či si . Jednak, samozrejme, od toho, aký je váš vkus, a taktiež od dostupných financií. Aj modrá farba vytvorí z obývačky zaujímavý interiér (zdroj: pinterest.com). Aj keď do bytov sa pokojne hodí aj vidiecky štýl nábytku, v prípade . Preto je do obývačky vhodné vyberať teplé, harmonické, stabilné a akčné farby. Biela sa hodí naozaj ku všetkému, keďže sa jednoducho kombinuje s . Konferenčný stolík dotvára celkový dojem z obývačky. Táto chladnejšia farba sa skvele hodí do spálne, lebo má upokojujúci účinok.


Cely cas nosim v hlave, ze chcem do obyvky sivu farbu steny ( nie vsetky). Mali by ste vedieť, ktorá farba patrí do ktorej miestnosti. Presne takéto farby sú vhodné do obývačky. Pred samotným výberom farieb je vhodné pouvažovať nad farbou alebo odtieňom najlepšie vyjadrujúci našu osobnosť a aké aktivity sa budú v .

Keď je izba veľmi slnečná a vám do obývačky celý deň praží slnko, nemaľujte ju. Vymaľujte si virtuálne obývačku , kuchyňu, spálňu pomocou simulátora farieb. Zistíte, ktorá kombinácia farieb v miestnosti je pre Vás najlepšia. Ahojte prosim vas aku farbu by ste dali do obyvacky ?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky