streda 15. júna 2016

Držiaky na uteráky do kúpelne

Aby uteráky rýchlejšie oschli. Držiaky uterákov sú alternatívou klasických háčikov a svojou veľkosťou umožnia lepšie vyniknúť uterákom a osuškám. Kvalitné držiaky, sušiaky a vešiaky na uteráky českého výrobca NIMCO.


Moderný dizajn, 10-ročná záruka. Obdĺžnikový držiak uterákov AUDREY chróm. Chrómovaný háčik do kúpeľne Compactor sa hodí do každej kúpeľne, ale napríklad aj do kuchyne.

Má praktické uchytenie bez vŕtania a . WC kefy a vešiaky na uteráky nákup a rezervácia v OBI. SAPHO LONDON držiak uterákov hranatý, chróm LD07. SAPHO RIMO Dvojitý držiak uterákov 60cm, chróm RM511.


V ponuke máme viacero modelov. Vyberte si z našej ponuky držiakov na uteráky. Zútulnite si kúpeľňu mäkkými uterákmi , kúpeľňovými predložkami a peknými doplnkam.


Tovar si objednajte online alebo navštívte najbližšiu predajňu JYSK.

Vešiaky na uteráky a osušky môžete upevniť na stenu, prípadne zavesiť von. Háčiky rôznych tvarov a farieb. SKOGHALL držiak, samolepiaci, pochrómované. IKEA - BROGRUN Vešiak na uteráky, , Bez viditeľných skrutiek, vďaka skrytému kovaniu. Keď sme začali pracovať na doplnkoch do kúpeľne BROGRUND a VOXNAN, náš tím sa stretol a spolu prišli na.


Viac Držiaky a vešiaky na uteráky. Doplnky do kúpeľne kúpite online v eshope Mobelix. Držiak na uteráky: doručenie domov alebo na predajňu. Hledáte sortiment Doplnok? Zajímá vás Doplnok držiak uteráku nebo obecně Doplnok do vaší koupelny?


Prohlédněte si sekci - a vyberte si Doplnok jaký chcete . Opustite konvenčné tvary a stavte na osobitý štýl! Aj zariadenie kúpeľne o vás mnohé vypovie. Napíšte nám a nájdeme doplnok aký potrebujete.


Jednoducho si vyberte a objednajte doplnky ktoré dotvoria štýl vašej kúpeľne. Chrómovo lesklý stojan na uteráky prakticky poslúži v modernej kúpeľni. Uteráky by mali mať v každej kúpeľni svoje miesto. Elegantné držiaky na uteráky z našej ponuky vyriešia problém s ich umiestnením či už v priestorovo .

Novaservis držiak uterákov - držiak na uteráky, šírka 7mm. Expresné doručenie po Slovensku! Hranaté nerezové držiaky na uteráky do kúpeľní.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky