streda 22. júna 2016

Mäsiarske nože sady

Nože a príslušenstvo Sady nožov. Päťdielna sada pre mäsiarov v puzdre od českého výrobcu KDS Sedlčany. Sada obsahuje štyri druhy . Medzi mäsiarskym nožmi nájdete predovšetkým.


Nôž mäsiarský vykosťovací KDS PROFI 15cm. Súprava nožov KDS Súprava mäsiarska päťdielna, Súprava obsahujúca mäsiarske nože z radu Profi Line a ocieľku.

Mäsiarska pevná taška na nožov. Ponúkame poľovnícke nože , vrhacie nože , keramické nože , vyskakovacie nože , vreckové nože za nízke ceny. Kvalitné a ostré nože do kuchyne aj na profesionálne použitie pre mäsiarov od českého výrobcu KDS Sedlčany. Ostré čepele ich robia ideálnym pomocníkom pre mäsiarov. Chcela by som niečo kvalitné, najlepšie kúpiť to ako sadu a keďže som v . Kvalitné profesionálne mäsiarske náradie a kuchynské nože vám uľahčia prácu a ušetria ča.


Kvalitné Švajčiarske nože , lovecké nôže Muela, outdoorové nože Magnum, Böker zatváracie nože , Marttiini. Nôž na šunku vlnkový 26cm, je vhodný na krájanie šunky a iných nárezov.

Luxusná sada kuchynských nožov Böker z modelovej rady Forge. Obsahuje: nôž na dranie, . Kuchynské a mäsiarske nože na predaj. Victorinox sada nožov Victorinox sada nožov vypredané €13. Zoradiť podľa, Abecedne . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, . Praktické púzdro na kuchárske nože v podobe nylónovej tašky na kusovú sadu nožov rôznych veľkostí.


Skladom na predajni a e-shope. Na potraviny sa musí pekne zostra. Prvotriedna oceľ, ergonomický tvar a špičkový dizajn všetkých nožov. TESCOMA je samozrejmosťou. PVC, dĺžka čepele 1mm.


Jeho výhodou je, že pri porciovaní mäsa zviera ostrí väčší uhol a preto mäsiarske nože majú pevnejšiu čepeľ a lepšiu manipulačnú dispozíciu. Vhodný na krájanie a plátkovanie mäsa. Ergonomické držadlo s príjemným povrchom z elastomeru a chránič prstov . Pod označením EKA Swede nájdete sériu nožov známych po celom svete, a to vďaka svojmu špičkovému dizajnu, perfektný funkčnosti a eleganciu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky