štvrtok 23. júna 2016

Varič na propan butan

Vhodný je pre rodinný camping, do záhrady a . MEVA - varič jednohorákový Solo. Zoznam našich veľkoobchodných predajcov pre propán -butanový sortiment Jambor s. Kinekus, ŽilinaGascentrum s. Výkonný dvojhorákový stolový varič na propán - bután.

Pre ľudí, ktorí radi chodia na turistiku aj na viac dní je dobrý turistický varič. Vařič dvouhořákový PICaMP Rybářský kempinkový dvouvařič PICaMP na propan - butan , na vaření a ohřívání pokrmů. Výkon kW, Hmotnost: kg, Rozměr: . Dvouplotýnkový plynový vařič BASIC ( vařič na pb ) C Dvouplotýnkový plynový vařič BASIC vařič na propan butan - mbar výstup nátrubkem na hadici s . Campingový vařič SOLO na propan - butan je určen pro turistické účely k přípravě pokrmů.


Je připojen přímo k 2kg propan - butanové láhvi. Varič , horák, vykurovacie telesá na propán - bután.

Obrázok Varič kartušový v kufríku THUNDER MEVA. Súčasťou tohoto variča je regulátor tlaku so vstupným tlakom mbar, 1m dlhá tlaková hadica na propán - bután a dve hadicové spony. Propán - butánové variče , lampy, horáky a príslušenstvo. Varič MAGNUM na propán - bután s PIEZO, popis.


Rybársky kempingový varič s piezoelektrickým zapaľovaním. Určený na varenie a ohrievanie pokrmov. Jednohořákový vařič na propan-butan určený pro velkokapacitní ohřev.


Rybárske, poľovnícke a chovateľské potreby - Hobby Malacky. Stolní plynové vařiče , kemping. Příslušenství propan butan. Tento výrobek máme vystaven na naší prodejně ( Brno, Košinova ). Campingové vařiče Bradley Smoker Borniak Light my fire MSR a další. Plynové kempingové variče.


Počet ohrievacích dosiek, 2. Inzerát vařič na propan-butan nový v okrese Frýdek-Místek, cena 490Kč, od kubica. Popis: Vařič na propan-butan výkon kW, nosnost do.

Stav dobrý viz foto nevidím žádné větší poškození. Outdoorový vařič na propan-butan , pro ohřívání a přípravu pokrmů na cestách, v kempu. Kempingové variče Bradley Smoker Light my fire MSR Coleman a ďalšie.


FyreLite od americké firmy Coleman. Vařiče všech druhů najdete na Armed. Nabízíme jak cestovní lihové vařiče , tak i kempingové plynové vařiče na směs propan - butan.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky