utorok 21. júna 2016

Parná rúra electrolux

Naše parné rúry si poradia s pečením, varením, grilovaním aj prípravou pokrmov metódou Sous Vide. Para dodá surovinám potrebnú vlhkosť, zvýrazní ich chuť . Pri kúpe AKEJKOĽVEK PARNEJ RÚRY od AEG alebo ELECTROLUX u nás získavate zdarma: 1. Najnižšiu cenu v SR distribúcii. VSTAVANÁ PARNÁ RÚRA Pripravte jedlá ako v reštaurácii – bez náročnej práce.


Vstavaná parná rúra s grilom – objem 38L, Touch control, LED displej, programov, nastavenie.

Parné rúry CombiSteam pripravujú pokrmy zdravšie, rýchlejšie a hlavne chutnejšie. Parné rúry , pod týmto označením sa skrýva teplovzdušná rúra s parnou funkciou. Kompaktná parná rúra pre samostatné zabudovanie s možnosťou dizajnovej kombinácie s inými nerezovými zariadeniami Pečenie parou je nielen zdravšie, ale . Parné čistenie bez námahy - S programom parného čistenia bude vaša rúra vždy trblietavo čistá - jednoducho a bez námahy. Displej rúry vám pripomenie, keď . Ak sa staráte o to, čo jete, tak by v dnešnej modernej dobe vo Vašej kuchyni nemala chýbať parná rúra. Môžete si v nej pripraviť niečo naoza.


Rúra má zasúvateľné tlačidlá, teleskopické pojazdy a katalytické . Vône jedál, ktoré varíte v rúre, sa nezmiešajú.

Jedlá, ktoré sa pečú naraz v parnej rúre , neabsorbujú naraz iné chute a vône. Typ výrobku: Zabudovateľná elektrická rúra. Ma niekto skusenosti s parnou rurou Electrolux ? Navstivila som viacero znamych elektropredajni. Bohuzial, predavaci v nich nemali . Práve vstavaná pečúca rúra je jedna z najdôležitejších.


S rúrou CombiSteam Deluxe získate tri úrovne pre varenie v pare, . Na čistenie spotrebiča nepoužívajte parné čističe. Spoznávajte nové chute a intenzívne príchute - S funkciou SousVide môžete variť jedlo, bylinky a koreniny v pare vo vzduchotesných vreckách pri nízkej teplote. Kúpte si multifunkčnú parnú rúru Electrolux a získate zadarmo poukaz v hodnote EUR na špeciálny kurz varenia zameraný na tento typ rúry platný pre 1 . Kompletná súprava na odstraňovanie vodného kameňa, čistenie a ochranu vašej parnej rúry. Parná rúra zostane dlhšie čistou.


Sada Steam Care Set obsahuje:. Preto si myslím, že používanie parnej rúry môže aj v tomto zmysle.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky