štvrtok 9. júna 2016

Nadoba na cukor

Porcelánová nádoba s poklopom zo série Provence. Vhodná na soľ, cukor , drobnosti. Krááásny Wink nostalgický provensálsky dizajn s jemným plastickým . Dýchla na vás vidiecka atmosféra? Nádoba na cukor Basic, 15cl.


Predaj výkup a záložňa starožitností a umeleckých diel.

U nás nájdete rôzne umelohmotné nádoby , plechovky aj sklenené dózy s rôznymi patentmi a dizajnami, ktoré sa hodia do vašej kuchyne aj komory. Výsledky vyhľadávania v krížovkárskom slovníku pre nadoba na cukor. Dóza-nádoba má univerzálne použitie. Výrobca: stav: Na sklade. Odoslať otázku Informáciu o . Rýchle dodanie je možné . Univerzálna nádoba na cukor alebo marmeládu z porcelánu v minimalistickom dizajne je vhodná pre všetky príležitosti spojené so stolovaním.


Jedinečná nádoba na cukor v krásnej zelenej farbe. Kategórie podľa miestností: Keramika .

Vynikajúca pre zladenie a dekorovanie múčnikov, práškový cukor sa ľahko rozomelie, otvory na sypanie sa neupchávajú a posypávanie je dokonale . Biely porcelán, vhodné do umývačky riadu, aj do mikrovlnnej rúry. Set - zásobník na cukor a mlieko s lyžičkou Bond. Obsah sady „Grace“: ks šálok (2ml) ks podšálok (priemer cm) ks cukornička s vekom ks džbán s vekom ks nádoba na mlieko skladom 8. Význam a typické výrazy slova „ cukor “ v Slovníku slovenského jazyka. Univerzálna hotelová nádoba na cukor alebo marmeládu z porcelánu v minimalistickom dizajne vhodná pre akýkoľvek dôležitý moment pri stole.


Nadoba na mlieko a cukor. DOLD dávkovač cukru , číre sklo, nehrdzavejúca oceľ . Rozmery: × 1× cm. Popis nádoba na cukor Lavender. Klieštiky na kockový cukor.


Prečítať úplný opis Tlačiť náhľad. Predpokladaná dostupnosť na predajniach: . Duo Gift, to je porcelán, na ktorý je radosť sa pozerať. Je vyznaním a ukážkou toho, že kultúra jedla by si mala udržať svoju noblesnú tradíciu, ktorá znamená . Milý a užitočný spoločník pri podávaní kávy alebo čaju.


Ked sa doma zabavam, toto z toho vznikne. Stranka je na ukazku co vsetko sa da spravit z beznych veci.

Rôzné staré predmety svietnik nádoba na cukor , Cena: € , Lokalita: Komárno.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky