piatok 10. júna 2016

Rohove umývadlo so skrinkou

Okrem klasiky sa stretnete s ponukou dvojumývadlových skriniek či rohových umývadiel. Ak hľadáte malé umývadlo so skrinkou , napríklad do . Skrinka pod rohové umývadlo precízne kopíruje jeho používateľsky ústretový tvar. Ani atypické rohové umývadlo tak nemusí zostať bez kúpeľňovej skrinky. Obklady, dlažby, vane, kúty, keramika, vodovodné batérie, kúpeľňový nábytok.


DEEP BY JIKA umývadlo 550x560x190mm, rohové , s otvorom, biela.

Dizajnom dopĺňa nevšedné tvary rohového umývadla 10°, ktoré sa otáča smerom k užívateľovi tak, aby mu . Závesná skrinka pod rohové umývadlo má tie isté materiálové a technické výhody ako . Hledáte umyvadlo se skříňkou ? Zajímá vás koupelnová skříňka s umyvadlem nebo jenom skříňka pod umyvadlo či skříňka pro jiný účel do vaší koupelny? Nebývá zvykem, aby byly pro asymetrická umyvadla k dispozici umyvadlové skříňky - ku prospěchu mnoha zákazníků koupelnová série Ravak KONCEPT 10°. Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz.


Rozměry skříňky jsou (šxhxv): 55x45x4 65x55xcm. Technický nákres bude doplněn. Skříňka se dodávává pouze s .

RAVAK 10° SD levá skříňka pod rohové umyvadlo 550x485mm bílá - KONCEPT 10°. Umyvadlo a nožičky nejsou součástí skříňky. Závěsná rohová umyvadlová skříňka. ZOJA - nová generace koupelnového nábytku.


Klasické, tradičné aj moderné keramické umývadlá z drveného mramoru v rozličných veľkostiach a tvaroch do každej kúpeľne. Ponúkame aj dvojité umývadlá. Produkty firmy (najmä umývadlá , bidety, záchody), ktoré sú vyrábané so. Ilustrační obrázek - Náhled není k dispozici. Garance nejnižší ceny u nás nakoupíte nejlevněji!


Rohová koupelnová skříňka s umyvadlem, klasický koupelnový nábytek v oblíbeném bílém. Umývadlo nákup a rezervácia v OBI. Na výber sú spodné skrinky pod umývadlo (o ktorých sme sa už zmieňovali) a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky