streda 15. júna 2016

Tyčový mixér philips

Kuchynské mixéry Philips zvládnu vo vašej kuchyni veľa práce a vám uľahčia a urýchlia čas strávený. Kuchyňské mixéry Philips zastanou ve vaší kuchyni mnoho práce a vám usnadní a urychlí čas strávený. Príprava jedla › Mixéry a šľahače › Mixéry a šľahače Philips V pamäti Hodnotenie: - ‎recenzia - ‎590 € - ‎v sklade 21.


Najvýhodnejšie ceny a to všetko z . Nabízíme kompletní nabídku tyčových mixerů od značek Bosch, Braun, Electrolux a další.

Vše z pohodlí vašeho domova a do dalšího . Výkonný tyčový mixér Philips s 800W motorem, technologií mixování Promix a tlačítkem SpeedTouch pro intuitivní ovládání: čím více přitlačíte, tím větší je výkon. Príkon 7W Unikátna technológia mixovania ProMix umožňuje rýchlejšie a konzistentnejšie mixovanie. Technológia intuitívneho ovládania . JM SERVIS Naše nabídka Komentáře O mně Dotazy Elektronika Bezdrátové telefony Digitální fotorámečky Domácí audio Dokovací reproduktory Domácí kina.


Oglejte si nagrade in prebirajte ocene za Viva Collection Ponorný mixér. Dostupnosť : Skladom-dodanie 2-dní. Nadělte si kuchyňské spotřebiče Philips s novou sběratelskou.

Hodí se do každého typu kuchyně, tedy i do té vaší. Příkon 5W Nastavení rychlosti: 1. Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. Systém uvolnění dvěma tlačítky. Ponorný mixér , príkon 6W, počet rýchlosti 2 dizajn s veľkými tlačidlami, uvoľnenie stlačením jedného tlačidla, odnímateľný nadstavec z nehrdzavejúcej . Slevy, akce a výprodeje značky PHILIPS. Akční nabídky na téma tyčový mixér najdete na Skrz.


Kuchyňské roboty a další malé spotřebiče - Philips - Převodovky mixerů. Ponorný mixér , 5W motor, rýchlostný stupeň, ovládanie jedným tlačidlom, nádoba l, dĺžka šnúry m. Ručný mixér nahradí klasické kuchynské roboty, ak často spracovávate. Odnímatelný nástavec Se tlačítky.


Funkce Turbo Nádobka l. Tyčový mixér Nastavení rychlosti Odnímatelný nástavec Se 2. Sekáček kompaktní sekáček.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky