pondelok 20. júna 2016

Blok na noze

Plastový stojan na nože s plastovými štětinami brání poškrábání vložených nožů i. Masívny univerzálny blok na nože Tescoma Woody, ktorý je určený pre 13 . Do tohto praktického bloku sa zmestia . Vybírejte si Bloky na nože podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Už vás nebaví hľadať nože v zásuvke?

Uložte ich prehľadne a štýlovo na kuchynskú linku do praktických blokov. Niekoľko veľkostí pojme rôzne množstvo nožov. Nože lze vložit kamkoliv do stojanu. Stojan pre nože uiverzálný, z dreva gumovníka brazílskeho (Hevea brasiliensis). Dřevěný stojan na nože, blok s noži, ks v sadě, ZELLER 6. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.


Blok na nože se štětinami GOOD4U modrá - CS SOLINGEN. Stojan na nože univerzální blok na nože z prvotřídního dřeva gumovníku brazilského.

Máte-li rádi v kuchyni při vaření vše po ruce (a kdo by neměl), jistě oceníte tento praktický dřevěný stojan na nože. Univerzální blok značky Tefal je ideální pro ukládání všech typů nožů a nůžek. Fresh Kitchen blok na nože má vyjímatelné lamely pro snadné čištění. Masivní, elegantní, univerzální blok na nože vyroben z odolného plastu.


Speciální vnitřek bloku pro šetrné uložení nožů, které se netupí. Klasický blok na nože pozostáva z viacerých otvorov pre uloženie nožov vrátane otvoru pre brúsku a nožnice. Keď ho položíte na linku, budete mať nožíky vždy . Ostrá čepel ze špičkové nerezové oceli XCrMoVMn.


Jednoduchá práce díky optimální vyváženosti nožů. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Uložte je přehledně a stylově na kuchyňskou linku do praktických bloků. Několik velikostí pojme různé množství nožů.


Umožňuje skvelé uloženie nožov do polypropylénových špagiet, vďaka čomu . Na boku je umiestnený silný magnetický držiak pre.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky