štvrtok 9. júna 2016

Forma na muffiny

Najpredávanejšie produkty z kategórie. Forma muffinov DELÍCIA 26xcm. Vysoko odolný povrch má prvotriedne antiadhézne vlastnosti a ľahko sa udržiava.


Upečte si malé muffinky . V katalógu nemáme podrobnejšie informácie silikónové formy na muffiny.

Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Silikonová forma Home Line na muffiny kusů. Bohatá nabídka forem na pečení od značek Kaiser, Lamart, Bergner a další.


Výhodné ceny a dodání do druhého dne z pohodlí vašeho . Prémiové formy Nordic Ware z kvalitného liateho hliníka so špeciálnym nepriľnavým. Naozaj ľahko sa vyklápajú muffiny z praktických silikónových foriem. Pečení muffinů, cupcakes a dalších drobných dortíků je dnes stále oblíbenější.


Vybírejte si Formy na muffiny podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Jamie Oliver forma na muffiny , ks. Muffiny jsou tolik oblíbené a jejich příprava je přitom jednoduchá. Můžete do nich přidat jakékoli ovoce, aby byly svěží nebo.


Nevíte, která forma na muffiny je pro vás nejvhodnější? Hledáte forma muffiny na silikonova? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Stojan a forma s víkem na muffiny.


Súprava na mafiny obsahuje pekáč s rozmerom × centimetrov s kvalitným teflónovým nepriľnavým p. Plech na muffiny - ks. Pečící forma na mini muffinů Tescoma DELÍCIA. Opatřen prvotřídním antiadhezním povlakem proti připalování. Vhodné do elektrické, plynové i horkovzdušné . Kovové a silikonové formy pro nebo klasických muffinů i kovové formy s prvotřídním antiadhezním povlakem pro mini muffinů. Máme pro vás formy na muffiny v různých velikostech z kvalitní keramiky, porcelánu i silikonu.


Formy odolávají teplotám -až 230°C beze změn vlastností nebo technických parametrů. Lze je použít v pečící troubě, ale jsou vhodné i do ledničky. Není třeba vymazávat a můžete péct i bez papírových košíčků.

Doprava zdarma od 9Kč.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky