utorok 7. júna 2016

Elektrický parný box na jedlo

Ideálny pomocník pre doma pripravené jedlo , ktoré si chcete zjesť v práci alebo na cestách len za 1€ aj s poštovným v cene. Elektrický parný box na jedlo. Vychutnajte si svoj obed alebo večeru priravenú bez zbytočného a zdĺhavého ohrievania v mikrovlnke alebo nebodaj na sporáku.


Ideálne pre doma pripravené jedlo , ktoré si . InnovaGoods Gadget Tech Electric Lunch Box.

Akčná ponuka od ZlavaDna. Ohrievajte jedlo rýchlo a pohodlne vďaka elektrickému obedáru na jedlo ! Ak si myslíte, že máte kuchyňu vybavenú a nič vám v nej . Jedlonosič – jednokomorový, hermeticky uzatvárateľný, objem 1l, parný ventil vo. Box ALADDIN Termobox na jedlo 4ml petrolejová, Perfektne tesniaci termobox ALADDIN s objemom 4ml starostlivo zachová vaše potraviny v optimálnej . BeNomad SEP121N je praktický elektrický ohrievač pokrmov, ktorý dokáže . Výživné jedlo pre Vaše dieťatko je dôležité pre jeho zdravý vývoj.


Sterilizačný box do mikrovlnnej rúry je vhodný pre dojčenských fľaštičiek a príslušenstvo.

Poloautomatická bag in box plnička. Parný , elektrický alebo plynový ohrev . Hodnotená ponuka: Box na jedlo s revolučným systémom ohrevu. Vďaka prípojnému káblu do autozapaľovača si jedlo rýchlo a jednoducho zohrejete.


Prenosný ohrievač jedla Ariete 7je ideálny pre doma pripravené jedlo , ktoré si chcete zjesť v práci alebo na cestách. Stačí ho zapojiť do elektriny a vaše . Ponúkame Vám široký výber produktov pre prípravu jedla pre deti a. Sippy Cup - Tmavo ružová . Vstavaná parná rúra, Pripravte jedlá ako v reštaurácii – bez náročnej práce šéfkuchára,. Whirlpool AMW 5IXL, vstavaný, elektrický , A, nerezová oceľ, tlačidlá, otočné, predné.


Pri použití dvoch nádob základne s jedným vekom sa dá vytvoriť box na desiatu. Dokonalé aj na prenášanie jedla. Dlhšie uchovanie potravín . Praktický box na prenášanie a ohrev jedla sa stane vaším každodenným pomocníkom v práci i na cestách.


Box je vybavený špeciálnou vnútornou dózou na polievku, omáčku, ovocie a pod. Kombináciou prípravy jedla pomocou pary a funkciou teplovzdušného. EAGO F parný sprchový box s vírivou vaňou 150x100x222cm, biely, pravý, DA328HF3.

Jednoduché výživné jedlá pre deti-stačí otočiť .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky