pondelok 10. augusta 2015

Zavárací hrniec elektrický

Všetko na sklade, ihneď . Zaváracie hrnce od Menej ako. Clatronic , Concept, Severin. To všetko na jednom mieste. Rýchlo, výhodne, pohodlne na .

Chcete si svoje jedlo pripravovať zdravo? Smaltovaný hrniec s roštom na zaváranie využijete aj na prípravu veľkého množstva pokrmov aj v zabíjačkovom období. Elektrický zavárací hrniec s jednoduchou obsluhou.


Spotrebič neklaďte na elektrický alebo plynový varič ani do jeho blízkosti,. Aby ste predišli úrazu detí elektrickým prúdom, nenechávajte ich nikdy bez. Preto by vás mohol zaujať tento praktický elektrický zavárací hrniec od obľúbenej českej spoločnosti Concept.


Celkový objem je litrov, ale oveľa praktickejším . Univerzálny zavárací hrniec - objem l, hygienický smaltovaný - ľahko čistiteľný.

Hľadáte nový elektrický hrniec do svojej domácnosti? Siahnite po multifunkčných hrncoch z ponuky electronic-star. U nás nájdete ryžovary, zaváracie automaty . Veľká kapacita: 16-litrovový zavárací hrniec až pre litrových zaváracích pohárov. Klarstein Bankett Slow Cooker, červený, 3W, elektrický hrniec, digitálny, 5 . Hrniec môžete použiť na plynový sporák, elektrickú platničku i na sklokeramickú dosku. S pomocou zaváracieho hrnca ľahko zavaríte do sklenených alebo . Automatický zaváracie hrnce DOMO s výpustným kohútom.


Nepoužívejte v blízkosti hořlavých látek, výbušnin ani v jiných místech, kde by elektrický výboj. Zajistěte, aby hrnec stál vždy na rovném a pevném podkladu. Pokud přístroj nepoužíváte, vždy vytáhněte zástrčku ze zásuvky elektrické sítě. Použiteľný na mnohých miestach vďaka . Preložiť slovo „ zavárací hrniec “ zo slovenčiny do nemčiny. Ma niekto skusenosti s hrncami na zavaranie ? Plne automatický hrniec na zaváranie , použiteľný tiež ako automat na varené víno.


Ak hľadáte najlepší elektrický hrniec , ktorý sa stane vašim pomocníkom v kuchyni , ste na správnom mieste.

Poradíme vám, ako vyberať a ktoré produkt. Multifunkčné elektrické hrnce. Preskočiť na Ako vybrať zavárací hrniec ? Pohodlné a praktické zaváranie v. Ako sme už v úvode spomínali, elektrický zavárací hrniec možno používať .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky