štvrtok 13. augusta 2015

Otvor na digestor

Chceli by sme vyvod urobit kusok nad digestorom , aby to islo hned von a. Ale teraz som si nasla digestor s potrebnym odtahom priemeru cm. Vyvrtame v stene otvor aby bolo odsavanie odtahovane von. Ako ste robili otvor 160mm na lok.


Vývod na digestor príliš nízko - Bytové jadro 25. Búranie otvoru pre digestor - Kuchyňa 7.

Ako urobiť vývod z digestora ? V pamäti Podobné Preložiť túto stránku 12. Umístění otvoru je třeba zadat neprodleně, změny nejsou možné. Aby digestoř měla nějaký přirozený tah, tak komín musí být několik metrů a . Odtah z digestore - zakryti sadrokartonem príspevky 11.


To prvé rozhodovanie závisí od miesta, kde má byť digestor umiestnený. Teda ak potrebujete na varnou . Pokud bude odtah digestoře (odtahové potrubí) delší než m, je lepší.

V prvom rade je potrebné skontrolovať či je digestor v úplnom poriadku a až. Preto je dobré si nad platňu nainštalovať digestor , ktorý všetky vzniknuté výpary. Ten z otvorov , ktorý pri montáži nepoužijete, potom stačí jednoducho zakryť . Dobrý den,ja řešil to samé,koupil jsem jsi dlouhy sds vrták do zdiva,a na zdi jsem jsi namaloval otvor pro digestoř a potom vrtakém jsem jel po . Digestoře - praktické rady.


Pri výbere digestora sa sústreďte na veľkosť vašej varnej dosky a spôsob, akým zariadenie umiestnite. Rozmer digestora by mal byť zhodný alebo väčší, ako je . Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší. Otvor ve zdi nebyl přesně na vývodem digestoře , ale poradili jsme si.


K náústku digestoře jsme připevnili výpusť kondenzátu. Kdyby v potrubí zkondenzovala . Zadní odtah u digestoře se využívá pouze u malých vestavných, výsuvných nebo podskříňkových digestoří. Otvor pro odtahové potrubí je na zadní straně . Pre tento účel postačí otvor , ktorým vstupuje vzduch pre plynový sporák resp. GKM - Samořezná kovová hmoždinka do protipožárního sádrokartonu a sádrovláknitých desek vyšší tvrdosti. Okrem odstraňovania vôní, či zápachov totiž v konečnom dôsledku odsáva aj vlhkosť.


Kompaktný digestor Mora vhodný najmä do panelákových bytov. Ponúka rýchlosti odsávania a možnosť inštalácie pod kuchynskú linku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky