pondelok 31. augusta 2015

Tyčový mixér eta

Výkonné tyčové mixéry ETA jsou oblíbenými kuchyňskými pomocníky, kteří se jednoduše ovládají, skladují a komfortně čistí. Vybrat si můžete od klasických . TYČOVÝ MIXÉR SILA A JEMNOSŤ V SEBE Zdravé smoothie plné vlákniny, vitamínov a enzímov. Presne také vám namixuje ETA Blendic Premium . Výkonný tyčový mixér ETA Sapelo v elegantnom čierno nerezovom prevedení je nevyhnutným pomocníkom každej novej maminy. Plná regulácia otáčok zaistí .

Tyčový mixér 600W DC motor, plynulá regulácia otáčok, tlačidlo Turbo, nerezová mixovacia noha, svetelná signalizácia prevádzky, . Tyčové mixéry ETA Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Najvýhodnejšie ceny a to všetko z pohodlia . Máte vybrané filtry: Eta. Výrobca: ETA , Kategória: Ponorné mixéry. Nerezový tyčový mixér Spesso s plynulou reguláciou, tichý, . Nabízíme kompletní nabídku tyčových mixerů od značek Bosch, Braun, Electrolux a další.


Vše z pohodlí vašeho domova a do dalšího dne. Tyčový mixér , príkon 8W, Dĺžka napájacieho kábla m, Počet rýchlostí Pulzný spínač, Plynulá.

Typ mixéru, šlehače: tyčový mixér. Příkon (W): 6objem hlavní nádoby (l): 0. Príkon (W): 6objem hlavnej nádoby (l): 0. Seká, šľahá a mixuje mäso, zeleninu i ďalšie prísady. Quatro blade zaistí rovnako efektívne mixovanie ako modely s . Na tyčový mixér ETA Spesso dodáváme metly šlehací, převodovky, nástavce mixovací, nože sekací, nádoby a. Slevy, akce a výprodeje značky ETA. Akční nabídky na téma tyčový mixér najdete na Skrz.


Sada tyčového mixéra Spesso sa stane nenahraditeľným pomocníkom vo vašej kuchyni. Snúbi v sebe elegantný vzhľad so silným výkonom a univerzálnym . Tyčový mixér SAPELO , veľmi výkonný jednosmerný DC motor s príkonom 8W , elegantné plastové prevedenie s nerezovými prvkami, ergonomická rukoväť z . Praktický pomocník do každej kuchyne, to je akumulátorový tyčový mixér Eta Vassa. Tento prístroj je možné používať naozaj kdekoľvek, v kuchyni na prípravu.


SPESSO tyčový mixér , silný motor s príkonom 7W, plynulá regulácia otáčok, tlačidlo TURBO pre max.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky