utorok 18. augusta 2015

Hrnec 10 l

Hrnce s objemem až l. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Litinový hrnec s litinovou poklicí L - cm. Materiál: litina ošetřená rostlinným olejem. Hrnec o objemu l , pr.

Víko má plynule nastavitelné. Mega - nerezový hrnec l. Hrniec s pokrievkou ORION ANETT 10. Nerezové hrnce predstavujú vďaka . Tlakový hrnec Berlinger Haus l nerez.


S nerezovým tlakovým hrncem o objemu l uvaříte až o rychleji, ušetříte energii a připravíte zdravé jídlo. Poctivý hrnec s dlouhou životností. Tradiční nádobí známé z kuchyní našich babiček.

Vhodný na všechny typy sporáku, včetně . Viditeľné matné pruhy sú estetickou . Moderní velký hrnec s poklicí o vnitřním objemu litrů. Vyroben z nerez oceli s termo-sendvičovým dnem pro efektivní rozvod a uchování tepla. Poklice není součástí dodávky a prodává se samostatně. Vzhledově originální nerezový rendlík, který se pyšní dostatečnou výškou 17cm a průměrem 28cm. Objem výrobku je litrů.


Přidej vlastní hodnocení (0). Prodej tohoto produktu byl ukončen. Není skladem v žádné prodejně. Jde o nejoblíbenější sérii mezi profesionálními kuchaři v restauracích, kuchařkami ve školních . Tyto hrnce jsou již léta používány v těch nejnáročnějších provozech . Značný objem l budete moci využít na všech druzích . Parné hrnce , tlakové hrnce , ryžovary a elektrické hrnce predstavujú pomocníkov v kuchyni, ktoré ocení.


Elektrický kotlík na polévku. Větší hrnce na nákládání masa. U daného hrnce je možnost výběru z různých objemů z nabídky vpravo od hlavního obrázku.

Velikosti hrnce : L , l , l , l ,. Sháníte opravdu velký tlakový hrnec ? Máme tu pro vás papiňáky s objemem 10l. Je vhodný pro početné rodiny, velké hostiny i spořivé hospodyňky, které vaří víc .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky