pondelok 24. augusta 2015

Komoda jasen

Vlastná spoľahlivá doprava až k Vám domov. Komoda Decodom Cassanova 4Z jaseň coimbra. Zásuvková komoda Ela, jaseň Coimbra. Aktuálna predajná cena s DPH: 159. ORLANDO 2D4SZ jaseň - komoda 4x šuflík a 2xdvierka zo spálne ORLANDO, spálňový nábytok sektor s dopravou zadarmo.


Kombinovaná komoda Kora K-9.

V ponuke dve farebné prevedenia - jaseň svetlý a jaseň tmavý. V ľavej časti má komoda tri zásuky a bar, na pravej strane sú . Praktická komoda vyhotovená v tradičných prírodných materiáloch s moderným. Farba Korpusu: Jaseň coimbra Farba Prednej Plochy: Jaseň coimbra. Materiál: DTD laminovaná. Má prehľadný a dostatočne veľký úložný priestor.


Pevná a odolná konštrukcia zaisťuje jej dlhú životnosť. Možnosť dokúpenia LED osvetlenia v cene eur. Hmotnosť: kg LUXUSNÁ ROHOVÁ KOMODA JASEŇ BIELY- PREDAJ - DOPRAVA .

Rohová komoda z luxusného sektorového nábytku vysokej kvality v masívnom dizajne s prvkami surového maľovaného dreva a výraznou reliefovou kresbou, . Systém KORA je exkluzívna kolekcia navrhnutá v duchu . Rozmery (ŠxHxV): 80x40x9cm. Tvar úchytiek, podlhovastý. Vyberte si nábytok u odborníkov na omega-nabytok. Bezplatná inzercia, komoda - jasen predaj a inzercia. Menšia komoda so štyrmi zásuvkami, ktorá je vhodná na dokumenty, knižky alebo iné drobnosti.


Farebné prevedenie komody je jaseň a jaseň tmavý. Elegantná komoda Indiana polis I-v nápaditom prevedení zo sektorovej kolekcie nábytku Indina polis. Rohová komoda INFINITY 1 jaseň tmavýz luxusného sektorového nábytku vysokej kvality v masívnom dizajne s prvkami surového maľovaného dreva a. Provjerite dostupnost u trgovinama.


Izložbeni model ili sličan artikl možete pogledati u trgovini.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky