piatok 14. augusta 2015

Odkvapkávač na topánky

Praktická podložka proti zašpineniu podlahy blatom a vodou v domácnosti, ale aj v kufri auta. Rohožka - odkvapkávač na. Nákup bez rizika : dní na vrátenie.


Tento odkvapkávač na topánky vám zaručí, že blato či roztečený sneh z topánok zostane iba na . Ochráni podlahu vašej predsiene pred kalužami, . Odkvapkávač na topánky výhodne v Eshope HORNBACH.

Plastová podložka určená pre odkladanie mokrej obuvi. Na odkvapkávač sa zmestia až páry topánok. Plastový odkvapkávač na topánky Westside nájde uplatnenie v každej domácnosti predovšetkým v zimnom a daždivom počasí. Možno ho ľahko vyliať a umyť a . Odkapkávač obuvi slúži na páry topánok predovšetkým k odkvapkávaniu vody z obuvi v zimnom i . Jednoduché upratovanie pod regálom na . Cena za kus, €, €. Vďaka profilu a zvýšenému okraju .

Rozmery: (dxšxv) 46x36xcm. Praktický odkvapkávač na topánky je výborným pomocníkom najmä v daždivom a zimnom období, kedy zamedzíte tomu, aby Vám z topánok na podlahu či . Kliknite a vyzdvihnite v predajni. Podložka na topánky FRYNSEEG 38x75x3. S obúvaním zase pomôže lyžica na obuv.


Pohodlné papuče pre hostí zaobstaráte v predajniach a. Odkvapávač na topánky s farebne vyznačenými šľapaje. Originálny odkvapkávač na topánky , ktorý nesmie chýbať ani u vás doma. Ten je vyrobený z plastu a so svojimi . Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom.


Prečítať úplný opis Tlačiť náhľad. Predpokladaná dostupnosť na . Tento odkvapávač vám zaručí, že blato či roztečený sneh z topánok zostane iba na rohoži pred . Pri vchodové dvere dajte tácku alebo plastový odkvapkávač na topánky ,. Sneh sa bude púšťať a stekať medzi . Preložiť slovo „ odkvapkávač “ zo slovenčiny do angličtiny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky