piatok 28. augusta 2015

Zápustná umyvadla

Výsledkem je kompaktní vzhle kdy je deska v jedné rovině s umyvadlem. Zápustná umyvadla jsou určena pro instalaci . Polozápustná umyvadla pak částečně ční nad . Vše v kvalitě české značky Jika. Akční cena platí do vyprodání zásob!

Vyberte si u nás umyvadla zápustná a polozápustná různých typů, například jednootvorová, s přepadem atd. Speciální vyrábí Laufen a VilleroyBoch. Sledujete-li koupelnové trendy, pak vám jistě neunikla umyvadla na desku neboli umyvadlové mísy. Keramické, kamenné či z litého mramoru. Podobně jako vestavné umyvadlo se také zápustná umyvadla spojují s umyvadlovou skříňkou nebo deskou v dokonalou jednotu.


Mramorová zápustná umyvadla. Plánujete do své koupelny atraktivní desky? Prvky, které mohou být vyrobeny z různých materiálů.

Nebo Vám koupelna neumožňuje jiné řešení? Nabídka zápustných nerezových umyvadel. Nerezová umyvadla jsou vhodná zejména do komerčních prostor, zdravotnictví.


LAUFEN PRO S zápustné umyvadlo bílé 56x44cm. JIKA Ibon shora zápustné umyvadlo s otvorem uprostřed 52cm. Umyvadla zakoupíte v našem internetovém i kamenném obchodě.


Vsaďte na moderný dizajn na . Nejsou tak obvyklá, za to ale velmi estetická a . Kupte si zápustná umyvadla zespodu - náš eshop nabízí zápustná umyvadla zespodu a další koupelnové vybavení. Hledáte zápustné umyvadlo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . VESTAVĚNÁ UMYVADLA ZDOLA Pokyny k montáži. Hezká koupelna je jako dovolená. Projděte si rozsáhlý sortiment koupelnové keramiky, koupelnového nábytku a kuchyňských dřezů.


Nabízíme zápustná umyvadla oválná, hranatá a kulatá. Roca zápustná a polozápustná keramická umyvadla. Pro montáž do umyvadlových desek.

Klasická, tradiční i moderní keramická umyvadla nebo umyvadla z drceného mramoru různých velikostí a tvarů do každé koupelny. Chcete aby vaše nová koupelna byla moderní a elegantního vzhledu a nevíte jaké umyvadlo zvolit?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky