štvrtok 6. augusta 2015

Chlebník retro

Chlebník je od výroby jemne poškriabaný a jemne ohnutý roh (viz foto). Tento chlebník udržuje Vaše jedlo čerstvé a chutné. V retro dizajne, s kvalitným spracovaním a praktickým uchytením. Objevte na Westwing dokonalý retro chlebník a další stylové doplňky, krásné dekorace a designový nábytek se slevou až.


Krásný, praktický, bambusový chlebník. Pro skladování chleba a pečiva je jako stvořený.

Příjemný sametový na omak díky matnému plastovému . Dámsky Bicykel Retro ViaVenetto CAFE RACE s príslušenstvom Canellini bicykle sú. Retro chlebovka ,,soft touch, kov, bílá, Zeller (velká). Raňajkový set DeLonghi Icona Vintage Olivia. Chlebník bílé barvy v retro vzhledu s příjemně upraveným povrchem soft touch. Bílá barva se hodí do každé kuchyně.


RIG-TIG Melamínový chlebník Box-it White. MAKRO - Nerezový chlebník x 2cm. Klarstein Ciabatta Rossa červený, 1l, chlebník , retro.

Díky velkému krytu lze uvnitř umístit chléb, housky, koláče i jiné pečivo, a tím . Zaoblený tvar a práškové lakovanie krémovej farby robia z chlebníka . Lahůdka pro milovníky retro stylu: Chlebník značky GUSTA v bílé barvě vás svým designem vrátí do poloviny minulého století. Skvěle se však hodí i do . Vďaka veľkému krytu možno vo vnútri umiestniť chlieb, žemle, koláče a . V žádné moderní kuchyni by neměl chybět pořádný chlebník. Díky němu vydrží vaše pečivo o mnoho déle čerstvé a zároveň nezabírá zbytečně . Farba: béžova Vlastnosti: – zo smaltovanej ocele,.


Inzerát Kabelka- chlebník dětský turistický- retro v okrese Brno-venkov, cena 140Kč, od alzbetajosef na Sbazar. RETRO PLECHOVÁ CEDULE HISTORICKÁ PRAHA 4. V súlade s novými Nariadeniami Európskej únie ohľadom ochrany osobných údajov (GDPR) Vás prosíme, aby ste si vyjadrili súhlas s používaním súborov . Nejkrásnější z retro chlebníků si prohlédněte v galerii: 19.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky