piatok 14. augusta 2015

Nadstavec na skrinu

Z dovozu i od slovenských výrobcov. Nezmestí sa vám všetko oblečenie do jednej skrine? Nadstavec Na Skriňu Ku Dv. Doplňte svoj nábytok o nadstavec na skriňu a vyriešte svoj problém. Skriňový program Case prináša do domácnosti jednoduchosť a funkčnosť.


Z jednotlivých skríň možno zostaviť celú šatňu.

Nádstavec na skriňu v bielom vysokolesklom prevedení pôsobí veľmi luxusne. Minimalistický dizajn, dvere. Potrebujete praktický úložný priestor, ktorý efektívne doplní vašu modernú domácnosť? Praktický nadstavec s troma dvierkami na skriňu z univerzálnej zostavy SINGA Vám pomôže zariadiť obývaciu izbu, spálňu, študentskú izbu, či kanceláriu.


SF1nadstavec vhodný na skrine Drewmax šírky 1cm. Je bez nožičiek a dá sa umiestniť aj samostatne. Nábytok je z borovicového masívu. Materiál: DTD laminovaná mm. Hrany jednotlivých komponentov .

Látkové skrine , menšie dvojdverové aj veľké skrine so zrkadlom. Využijete s ním celú výšku miestnosti a rozšírite úložný priestor skrine. Kvalitné spracovanie nadstavca poskytuje. INVITA nadstavec na skriňu TYP vo farebnom prevedení dub sonoma vyrobená z kvalitných Slovenských materiálov. Trendová zostava SINGA predstavuje neutrálnu a zároveň trendovú zostavu pravej slovenskej kvality.


A, nemožno ho zostaviť samostatne. Rozmery: šx vx hcm. Vyrobené z masívneho borovicového dreva! Farebné prevedenie - prírodná borovica. NADSTAVEC NA SKRIŇU NIKO NIKNDNAD.


Dostupnosť tovar na objednávku. Dodanie do: pracovných dní.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky