pondelok 3. augusta 2015

Obyvacia stena havana

Obývacia stena je vyrobená z LTD v obľúbených farbách. Korpus je vo wenge farbe, predné časti nábytku majú farbu. Skrinky sú vyrobené z LT úchyty a nožičky sú z plastu. Stena HAVANA C do obývačky s dvomi vitrínami.


Nábytok je vyrobený z LTD dosky.

Má plastové úchyty a nožičky, ktoré sú vo farbe wenge. Modernú obývaciu stenu CONDOR od výrobcu Tempo Kondela možno zakúpiť ako zostavu . Havana klasická obývacia stena C. Vkusná a nadčasová obývacia stena CONDOR je moderný a praktický kúsok, ktorý skvelo zapadne do vašej obývačky. Veľa úložného miesta za super cenu! Moderné a štýlové obývacie steny na predaj za super cenu.


Kúpite online v eshope Mobelix. Masívna konštrukcia, pôsobivá kombinácia dekorov dub maggic a havana, systematické riešenie úložných .

Počítače a príslušenstvo, Apple Macintosh. Kvalitné služby a kvalitný značkový sortiment. Vyberte si nábytok u odborníkov na omega-nabytok. Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia.


Vkusná obývacia stena Europa je v prevedení moderného dizajnu s aktuálne. Pri výbere novej obývacej steny by sme mali dbať predovšetkým na to, aby bola natoľko veľká, že pojme všetko potrebné, čo potrebujeme v miestnosti prehľadn. Dodacia doba: 2-týždne. Obyvacia stena sa nevyhotovuje v opačnom prevedení.


Rozmer priestoru pre TV šxvxh: 96 . Materiál: DTD laminovaná. Optika rozpraskaného dubového dreva zaujme na pohľad a pôsobí ako prírodný dekoratívny prvok. V súlade s touto ideou je navrhnutá tiež klasická obývacia stena Rogelio, ladená do odtieňov dub kráľovský a havana. Jej súčasťou je skriňa na úschovu . FM Bravo ASTOR P630AT obývacia stena . Predávame nábytok do obývačky,.


Moderná elegantná sedacia súprava HAVANA je čalúnená látkou aj ekokožou.

Sedadlo tvorí výplň polyuretánová pena s vysokou hustotou a pružiny falista, . Pohodlné sedenie zabezpečuje pružina Bonnel. Ku každej obývacej stene si môžete zakúpiť aj LED osvetlenie vitrín, ktoré dodajú obývacej stene šmrnc.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky