štvrtok 20. augusta 2015

Presklené zádverie

Najzaujímavejšie informácie z kultúry, gastra, cestovania, áut či technológií. Prehľadné a atraktívne správy z lifestylu. Najdôležitejšie kvality našich zasklievacích systémov sú základom komponentov presklených zádverí. Každé z nich je unikátne, vyrobené na mieru pre . Sme firma, ktorá zasklieva a zastrešuje zimné záhrady, terasy, zádveria , balkony, deliace priečky, okná i dvere španielskym hliníkovým profilom Cortizo.


Zasklenie domácej posilňovne - Michalovce (7).

Reštaurácia u paviana Dúbravka (4). Galéria realizácií Zasklievanie zádverí. Posuvné zasklenie zádveria – HP systém.


Ponúkame kvalitné poradenstvo a profesionálne vyhotovenie zimných záhra záručný a pozáručný servis. To pomáha najme tam, kde je priestoru pomenej – veľkokapacitné priestorové kancelárie, ale aj zádverie rodinného domu, ktoré potrebujete oddeliť kvôli . Tatrasklo, sklenárstvo Popra ploché priemyselné sklo, sklo, bezpečnostné sklo, kalené sklo, sklenené zásteny, sklenené schody, izolačné dvojsklo-trojsklo, . Presklenie zimných záhra terás, zádverí , balkónov, interiérových priečok. Systémy pre interiérové zasklené steny, dvere a zádveria , kancelárske priečky a akustické steny na báze hliníka. Subtílny dizajn hliníkových rámov v kombinácii .

Najväčším kladom zasúvacích dverí je absencia zádveria , takže sa nemusíte báť postaviť priamo ku dverám napríklad nábytok. Hlavný vstup je cez predsadené presklené zádverie , do ktorého sa vchádza. Na prízemí domu je okrem vstupných priestorov (zádverie, chodba a WC) aj . V prieniku týchto hmôt je navrhované presklené zádverie - spoločný komunikačný priestor - a vytvára priehľad cez celú parcelu, ktorý . Ihneď zo zádveria je vizuálny kontakt cez presklené dvere s najdôležitejším prvkom domu - átriom.


V západnej časti domu sa potom nachádza . Do rodinného domu sa vstupuje cez veľké presklené zádverie. Prízemiu tohto moderne navrhnutého projektu dominuje veľkopriestor obývacej izby s jedálňou a . Vzhľadom na veľkú škálu profilov je možné zvoliť vhodné technické riešenie pre každé interiérové presklenie či už pre vstupné zádverie alebo interiérové . Napriek úzkym pohľadovým šírkam a malej stavebnej hĺbke profilu (50mm) je možné realizovať presklené deliace steny a zádveria na celú výšku podlažia. Vstup je situovaný v severovýchodnej časti dvojpodlažnej budovy, do ktorej sa vchádza cez presklené zádverie.


Presklené priečky majú množstvo využití či už na oddelenie jedného veľkého priestoru. Společnou vstupní halu v přízemí rozdělují skleněné posuvné dveře na zádveří. Ak potrebujete presvetliť zádverie , máte na výber z rôznych typov presklenia. Dvere ako zvukovo, tak i tepelne veľmi dobre izolujú.


Dispozičné riešenie: Do domu sa vstupuje z bočnej strany domu cez presklené zádverie do vstupnej chodby. Odtiaľ je prístupná chodba, potom .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky