streda 5. augusta 2015

Dreveny stojanovy vesiak

Doprava ZADARMO - Tovar skladom - Záruka rokov. Stojanový vešiak BOOGIE WT. Kúpte si praktický stojanový vešiak a pomestíte veľa oblečenia na malom priestore. O poriadok sa postará vešiak na kabáty, o estetický interiér zase jeho dizajnové prevedenie.


Mohou stát samy, viset na zdi nebo být součástí lavice.

Drevený alebo kovový stojanový vešiak ? Bezplatná inzercia, dreveny vesiak predaj a inzercia. Predám kvalitný a veľmi zachovalý drevený stojanový vešiak bordový. Vyrobené z plastu, kovu alebo dreva. Vešiaky na nohavice, košele, šaty. Predám používaný, ale zachovalý drevený vešiak na stenu.


Predám stojanový vešiak na kabáty, celodrevený, farba svetlá čerešňa. Kvalitný štýlový stojanový vešiak v elegantnom modernom dizajne.

Jednoduchý moderný drevený stojanový vešiak v modernom dizajne. Tu nájdete celodrevené vešiaky, drevené vešiaky s kovými doplnkami a drevené. Wmoderné stojanový vešiak konštrukcia je vyrobená v kombinácii . Elegantný stojanový drevený vešiak z ohýbaného masívneho bukového dreva. Funkcia je teda stále totožná, stojanový vešiak jednoducho poslúži na . Výška 1cm- Odtieň: hnedá.


Klasický stojanový vešiak na chodbu, alebo do kancelárie. Veľký drevený a funkčný nástenný vešiak pre chodbu z borovice, masívneho dreva. Věšák dřevěný - barva přírodní, v. Odložte si oblečenie na stojací drevený vešiak Antono.


Skladom, expedujeme obratom. Cena: 842€ Bez DPH: 685€. Samostatný stojanový vešiak - zobraziť veľký náhľad. Dajte si oblečenie na drevený stojací vešiak Taras 1. Moderné stojanový vešiak kovovej konštrukcie s drevenými doplnkami,.


Pojazdný vešiak R-AC- A002.

Nástenný vešiak PINGU AS-35.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky