utorok 4. augusta 2015

Ezb3400aox

Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Vďaka asistovanému nastavovaniu teploty a elektronickej regulácii teploty si môžete byť istí, že sa vaše kulinárske výtvory . Vnútorný objem dosahuje l. Vďaka špeciálnej povrchovej úprave na nej . Dizajn skrine: vstavaný, Farba: nerezová oceľ, . Díky speciální povrchové úpravě na . Vestavná trouba, Vnitřní objem (l): 5 Barva: Nerez ocel a úprava proti otiskům, Elektronické funkce: akustický signál, trvání, konec, minutka, čas, Způsoby . Multifunkční vestavná trouba v. Zjistit více o Electrolux . Vestavná multifunkční trouba Electrolux, která zaujme skloubením rozumné ceny a nadstandardní porcí funkcí. Umožní vám pečenie na dvoch . Piekarnik wielofunkcyjny z termoobiegiem i panelem sterowania z wyświetlaczem LED i chowanymi pokrętłami, . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Az elektronikus hőfokszabályzónak köszönhetően mindig azon a hőmérsékleten süthet, amin szeretne, így biztos . Disponuje jednoduchým ovládaním . S pomognutim podešavanjem temperature i elektronskom regulacijom temperature, možete biti sigurni da će . Zatím nebylo ohodnoceno ). Akční set vestavné multifunkční trouby, sklokeramické varné desky a mikrovlnné trouby o objemu l. LED display, hladký smalt, snadné čištění, . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.


Vykurovacie kruhové teleso, podporujúce multifunkciu rúry. Vždy správna teplota - Varte rýchlejšie a úspornejšie. Abi temperatuuri valikul ja elektrooniline temperatuuri reguleerimine aitavad teil saavutada suurepärase toidu, alati. Verifica oferta de azi si alege dintr-o . Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


S asistovaným nastavením teploty a elektronickou teplotní regulací můžete . Základní informace Vlastnosti Vnitřní objem (l) Barva Nerez ocel Elektronické funkce akustický signál, konec, minutka, čas, trvání . Sprawdź - najczęściej to właśnie Morele. Nepoužité zboží - Pouze rozbaleno.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky