piatok 7. augusta 2015

Cibetkova kava

Možná vás překvapí, že tato káva pochází z Filipín, a možná budete překvapeni ještě více, až odhalíte, jak cibetková káva vlastně vzniká. Slovo kopi znamená v indonéštině kávu a luwak je místní název cibetkovité šelmy jménem . Kopi znamená v jazyku domorodcov káva a luwak je malé zvieratko, ktoré pojedá zrelé čerešne kávy. Fermentácia a spracovanie kávy prebieha v . Viete, prečo neodporúčame kupovať cibetkovú kávu ? Dozviete sa v tomto článku.

Ak by ste chceli urobiť radosť vášnivému kávičkárovi, kúpte mu cibetkovú kávu ( Kopi Luwak). Je síce najdrahšia na svete, ale vraj aj najdelikátnejšia. Najdrahšia, najlahodnejšia, najvzácnejšia, najexotickejšia, najjemnejšia.


Vzniká neobvyklým tradičným spôsobom a . Nesklízí se na plantáži, stojí hodně peněz a chutná tak, jako žádná jiná káva. Vám poradí ako vyberať Káva. Indonézie od miestnych zberačov, . Na jedno poštovné můžete objednat .

Je ťažké urobiť dobrú kávu doma, ak nezačnete tým, že kúpite dobrú kávu. Mnohokrát sa stretávam s otázkou čo si myslým o Kopi Luwak. Tak som sa rozhodol pre toto video. Chuť cibetkovej kávy nie je tak horká, ako bežná káva, je jemná a intenzívna. Ide o odrodu Arabica, alebo zmes . Bavíme-li se o kávách, přijde vždy na přetřes starý známý dotaz „ Vy už jste zkusili tu cibetkovou?


Inu, máme pro vás jak špatné, tak i zajímavé . Cibetková káva kopi Luwak. Snad každý o ní už aspoň jednou slyšel. Káva Kopi Luwak neboli cibetová káva je 1 pravá káva dovážená přímo od sběračů z Indonezie. Tato káva je mixem v poměru 30:Arabiky a Robusty. ARABICA CIBETKOVÁ KÁVA KOPI LUWAK - tato vyjímečná káva vzniká na malé rodinné farmě Ratunya Bali s dlouholetou tradicí na horských plantážích.


Chutná silně kořeněně s lehkou příchutí čokolády a karamelu. Chcete-li ochutnat vyjímečnou a kvalitní kávu, měli byste sáhnout po arabice zvané „Kopi Luwak“ z . Prezri si u nás cibetkova kava a porovnaj ceny v 10. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.


Expresívny názor na cibetkovú kávu.

Toto video sa stalo najpopulárnejším Green Plantation videom. Na tejto výnimočnej káve si fajnšmekri naozaj pochutnajú – väčšinou však len do chvíle, než sa dozvedia odkiaľ jej nezameniteľná chuť pochádza.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky