streda 19. augusta 2015

Sada poharov

Sada šiestich pohárov s kapacitou 3ml má pôsobivý dizajn a sú vhodné na podávanie akéhokoľvek nápoja. Sada pohárov na šampanské Allegra 1ml PASABAHCE. Sada pohárov na šampanské Allegra značky Pasabahce.


Zosilnené dno a ich čistý, . Prezri si u nás sada poharov a porovnaj ceny v 10. Poháre s vysokou, úzkou čaší a .

Tato sada dvanácti elegantních sklenic Florina 2ml . Už v tej dobe sa sústredila na sklenené výrobky, ktoré majú svoju vysokú estetickú . Dvojdielna sada sklenených pohárov na zmrzlinu je vyrobená z číreho skla s elegantným polguľovitým tvarom. Dvojité TERMO borokremičité poháre pre studené a teplé nápoje udržia dlho požadovanú teplotu. Posledná aktualizácia 25. Krištáľové poháre na červené víno s . Sada ks sklenených pohárov s charakteristickými vlnami sklenenej nápojovej fľaše Sodastream.


Domáca perlivá voda v priezračnom skle, ktorá poteší celú . Reklamné predmety s potlačou.

Dizajn Stredoslovenské sklárne Zlatno. Rozmery (v × š × d) (5. ks pohárov). Evidenčné číslo PD-S-265 . Sada pohárov na šampanské Pasabahce, 1ml za 43. Dodajte svojej kuchyni a jedálni punc luxusu. S týmto kúskom z kvalitného . Z fliaš od vína či iného nápoja.


Krásna práca, hladká hrana pozývajúca k napití. Banquet Crystal Leona long 3ml, ks v ozdobnom obale. Veľmi kvalitné sklo českej výroby. Tento darček je samostatne nepredajný ! Sada dvoch elegantných pohárov Bohemia Crystal na červené víno (5ml) spríjemní všetky romantické chvíle vo dvojici. Vďaka peknému baleniu získate . Na premenu atmosféry domova často stačí len drobnosť.


Tiež máte radi, ak sa veci robia inak, originálne a lepšie než bolo zvykom? My áno, a preto vám ponúkame tento luxusný set dvoch pohárov , ktorý svojím tvarom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky