pondelok 31. augusta 2015

Barova skrinka

Naša masívna dizajnová barová skrinka Elegant z kvalitného a chemicky neošetreného dreva Sheesham vyžaruje jednoduchú eleganciu. Barová skrinka s vyklápacími dvierkami, za ktorými je sklenená polička. V dolnej časti je priestor s jednou poličkou, ktorý je uzavretý dvomi dvierkami.


Expedo Obývacia zostava MENSISE I - vitrína (05), barová komoda (46), komoda (26), skríňa (17), konf. Luxusná barová skrinka z masívu Island. Je súčasťou rustikálneho sektoru .

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Osvetlená barová skrinka. Z lakovanej dyhy z pravého dreva s viditeľnou kresbou. Integrované diódy LED s pohybovým senzorom . Výnimočná barová komoda KKz krásneho sektorového systému KORA. Elegantne prepracovaná línia radí posteľ ELEN mezi moderné spálne z masívneho DUBA a BUKA. Sektorový nábytok NEMEZIS ponúka štýlové dizajnové prevedenie v žiadanej jasnej farbe dub sonoma.


Skrinka má jedny dvierka plné, jedny presklené.

Pod dvierkami sú tri zásuvky. Police v presklenej časti sú sklenené. Barová skříňka ELLA od českého výrobce je dodávána v bílé barvě. V horní části jsou umístěna prosklená sklopná dvířka. Pod nimi je regálový prostor krytý . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, . Praktická barová skříň IMPERIAL je řešena jako regálová.


Barové skříňky do obývacího pokoje. Vybavení skříňky jsou police a také je možno dokoupit LED osvětlení za příplatek 8kč. Moderní barová skříňka skvěle doplní nejen interiér kuchyně, ale také obývacího pokoje či pracovny. Součástí skříňky je zásuvka, kterou doplňuje skříňka se . MENEZIS je sektorový nábytok v štýlovom dizajne, ktorý Vám ponúkame v obľúbenej farbe jasný dub sonoma.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů barová skříňka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Díky svému provedení nabízí dostatek úložného prostoru.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky