štvrtok 13. augusta 2015

Behune na chodbu

SPALNOVE-supravy,st:Predajkobercov. Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok. Behúne u nás nájdete v rôznych šírkach a farbách. Behúne sú určené do chodieb , hál a ako krytina schodov.


Ozvláštnite chodbu , predsieň alebo spálňu kvalitným kobercovým behúňom.

Novo ponúkame koberce vo forme behúňov, ktoré sa hodia do chodieb , kuchýň, spální ai. Tu ponúkame behúne s modernými vzormi. Behúne slúžia na zateplenie podlahy hlavne v kuchyniach, chodbách a miestnostiach, kde sa rozmerovo nehodia klasické kusové koberce. Svojim tvarom sa výborne hodia do predsiení, alebo hál, či na chodbu v rodinnom. Behúne a malé koberce sú ideálny doplnok do obývacej izby a ďalších miestností.


Navyše doprajú nohám pohodlie a teplo tam, kde treba, napríklad pri . Maximálny rozmer v celosti.

Kobercové behúne sú vhodné do tenších a podlhovastých izieb, chodby , predsiene alebo izby. Možnosť umiestniť koberčeky aj pred kuchynské linky alebo chodby a pod. Materiálne zloženie je 1 PP, všetky koberce sú antistatické.


Behúne majú široké využitie nielen v domácnosti, ale tiež v penziónoch a hoteloch. Najčastejšie sa využívajú do chodieb , na schodisko alebo ako predložky k . Zahaľte vašu chodbu a predsieň do útulného koberca, ktorý bude príjemný aj pre vašich hostí! Vybrať si môžete z mnohých šírok, vzorov, farieb i materiálov. Behúne – Vyberte si to najlepšie v e-shope alebo v predajniach KIKA. Chýba: chodbu Koberce behúne - hambalek.


V pamäti Nabízíme běhouny - koberce v metráži v šířích 67cm, 80cm a 1cm. Běhouny jsou vhodné zejména do chodby , jako schodišťové koberce, jako předložky k . Kúpeľňové predložky - behúne Materiál - penová PVC hmota Vlastnosti. Farebné a vzorované behúne do bytu. Nakupujte online alebo v predajniach JYSK.


Vytrhnite sa zo šedosti bežných dní a vymaľujte steny predsiene pestrými farbami, na podlahy rozprestrite pestrofarebné behúne alebo . Ručne tkaný vintage behúň , vhodný na dlhšiu chodbu alebo do kuchyne.

Motívy sa dajú skombinovať s kusovými koberecami Agnella všetkých kategórií a vytvoriť tak. K behúňu je možné objednať aj obšitie krátkych. Behúň chráni podlahu pred .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky