utorok 25. augusta 2015

Sušiaky na uteráky

Zabudnite na naťahovanie sa na sušiak alebo háčik na zavesenie uterákov. Praktický a elegantný stojan z chrómovaného kovu a skla vnesie do vašej kúpeľne . Nové TAVOLA držiak uterákov 475mm, brúsená nerez. Elektrický nástenný sušiak uterákov Innova Goods 65W (tyčí).


Prezri si u nás elektricky susiak uterakov a porovnaj ceny v 10.

Efektívny elektrický sušiak uterákov s nízkou spotrebou energie je vyrobený z lešteného antikora. Elektrické sušiaky Olsen Spa spojujú elegantné tvary a vysokú funkčnosť. Vďaka spôsobu vykurovania „suchá báza“ . Slúži ako elegantná a účelné doplnky do kúpeľne, kuchyne, rekreačných objektov a pod.


Závěsný ocelový sušák s lakovanou úpravou nabízí sušicí plochu až metry. Sušiak na prádlo Gimi Radio. Ideální k zavěšení na balkon.

Kvalitné držiaky, sušiaky a vešiaky na uteráky českého výrobca NIMCO. Moderný dizajn, 10-ročná záruka. Chytré sušiaky uterákov , na bielizeň či utierky. Uchytenie na rebríkový radiátor do kúpeľne, klasický radiátor, liatinový radiátor alebo na stenu. WC kefy a vešiaky na uteráky nákup a rezervácia v OBI.


Kares je doplnený o dizajnové háčiky, aby bolo možné ľahko zavesiť uteráky. Otočné ramená poskytujú minimalistický . Dotykový displej ovládacieho panelu umožňuje . Držiak na uteráky ARWEGER ISOLDE 3-ramenný. Susiak Easyhome CD16 na uteráky , 63x51x1cm. Všetko na sklade , ihneď pripravené na odoslanie!


COLONNA držiak uterákov 298x74mm, brúsená nerez. Je vyrobeno z leštěné nerezové oceli a poskytne Vaší . Vesiak na uteraky ramenny CHR Obj. Pri zostavovaní tejto kúpeľňovej police využijeme skryté skrutkové spoje.

Držiaky na uteráky všetkých tvarov a vzhľadov skladom a za skvelé ceny ! Komfortné sušiaky uterákov. Sklopný sušiak na uteráky a bielizeň štvoritý Aqualine na kúpeľnový radiátor. Ostatné vlastnosti: dá sa upevniť pre vešanie .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky