štvrtok 20. augusta 2015

Plynový varič campingaz

Skvělé ceny a dodání do druhého . Automatické piezozapalování. Plastový kufřík pro přenášení. Kempingový plynový dvouplotýnkový vařič s dvěma oddělenými hořáky.


Jednohořákový plynový vařič CAMPINGAZ Camp Bistro, pro piknik, kempování atd.

Dodáván v praktickém plastovém . Popis produktu Diskuze (0) Hodnocení (0). Výhodný set vařiče a kartuše. Campingaz KARTUŠA CV 3PLUS - Camping kartuša. Sklopné ramienka pre jednoduchý transport. Nový ergonomický ovládač pre ľahkú . Využijete při kempování, pobytu v příro.


Nejlehčí ve své kategorii.

Speciální tvar ramének umožňuje kempingový vařič Bleuet . Nejprodávanější plynové vařiče. Odporúčame plynové variče , ktoré sú lacnejšie ako benzínové, sú nízkoúdržbové, môžete regulovať výkon a variť . FyreLite od americkej firmy Coleman. Vařič VAR Ľahký turistický varič s revolučným uložením trysky v horákovej časti.


Plynový vařič CAMPINGAZ BASE CAMP. Dva oddělené výkonné hořáky. Turistický plynový varič určený na víkendové pobyty v prírode, cyklovýlety, ale aj na . Kartuš plynová CAMPINGAZ CV 4plus, bajonet.


Dvouplotýnkový plynový vařič. Ventilové kartuše lze snadno odpojit a připojit, i když nejsou vypotřebované, vy. Vítáme Vás na stránkách velkoobchodu LERKO SPORT, s. Ať už v přírodě nebo na dovolené, nebo i doma, každý ocení kvalitní plynový vařič.


Ochranný plíšek proti přehřátí regulačního . Robustný a stabilný plynový varič , ktorý znesie veľkú záťaž.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky