piatok 28. augusta 2015

Retro magnetky

Ručne vyrobené magnetky so starými retro motívmi. Sú krásnym doplnkom i skvelým darčekom. MAGNETKY S RETRO MOTÍVOM. Rozmery: 18cm x 18cm x 7cm Váha: 2kg Cena: 8. Drevené magnetky s retro tématikou obalov z našich obľúbených potravín.


ZBOŽÍ JE NA SKLADĚ U DODAVATELE V HOLANDSKU.

TERMÍN DODÁNÍ NA NÁŠ SKLAD 18. Zde naleznete jak magnety v sadě - magnetky na lednici, tak samostatné magnety na lednici. Vyberte si jeden z mnoha originálních retro motivů. Cena je pevná, na SMS nereagujem, písať iba na mail pod inzerát kontakt.


Aktualizovaný pred hodinami. Predám hľadané retro magnetky spolu za 20€. Krásne, milé, vtipné magnetky s retro motívom vás čakajú v Home Deco predajni :) :) No nie sú parádne? Nejširší nabídka smaltovaných a plechových retro cedulí, hodin, budíků a teploměrů za bezkonkurenční ceny.


Magnetka AT YOUR RISK - bathing.

Recenze: Buďte první, kdo ji napíše. Po přihlášení si titul můžete přidat na . This Pin was discovered by kamos. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


FOTODARČEKY FOTO-KURUC - Potlač na tričká, hrnčeky, vankúše, magnetky ,. Retro fotka 88x107mm Zobraziť. Ako objednať retro fotku? Mám dotaz, zda nevíte, kde by se daly sehnat tyto retro školní magnety , pokud se ještě tedy sehnat dají?


Keramické podtácky, Keramické magnety, Kolekce A. Panoramatické magnety Praha 23. Komponenty k nábytkovým dvierkam, ktoré slúžia k pevnému uzavretiu dvierok. Zástrčky s protiplechy, zarážky druhých dvierok u dvojkrídlových skríň, magnety.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky