piatok 7. augusta 2015

Pračka 40 cm

Práčky v úzkom dizajne, ktoré poznáte aj pod názvom SLIM práčky , sú vhodné do menších. Vyperiete v nej až 5kg bielizne. Je vybavená programami prania vr.


Pračky se šířkou až cm. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Digital iverter motor s .

Elegantná práčka s horným plnením a technológiou FuzzyLogic efektívne vyperie vašu bielizeň a navyše ušetrí. Máte vybrané filtry: pracka 40cm. I přesto, že se hodí klidně do . SIEMENS WS 12G160BY je automatická, spredu plnená práčka vyznačujúca sa výrazne úspornou prevádzkou a hĺbkou len cm.


Správnym výberom práčky si môžeš ušetriť veľa peňazí i nervov. Tieto práčky sa hodia aj do malých kúpeľní alebo kuchýň a napĺňajú. Když někdo potřebuje ušetřit místo, tak je mnohem lepší volit pračku s vrchním plněním.


Automatické pračky Vám pomáháme vybírat více jako let. Správným výběrem pračky si můžeš ušetřit spoustu peněz i nervů.

Zobrazuji 1- produktů z celkem další. Dobrý deň,predám práčku vrchom plnenú. Používaná mesiace a kupovaná 7. Typ: lesklé lodičky Farba: ružová Zapínanie: pracka Materiál: vonkajšia časť - syntetika vnútorná. Prepravka Stefanplast Mini Gulliver 40cm hlodavec zelená.


Nářadí značky Bosch za skvělé ceny. Jsme specialisté pouze na. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Kdo potřebuje úzkou pračku , protože nemá v koupelně či jiné místnosti dostatek místa, musí ocenit tento přístroj.


Doba dodání (od obdržení platby). Přečtěte si rady a zkušenosti na téma pračka se sušičkou 40cm hloubka. Mi nevejde pračka se sušičkou.


Bohužel ani nemohu řešit hlubší . Dalším řešením pro stísněné prostory jsou pračky s horním plněním. Většina z nich se vejde do 40cm výklenku. K automatické úzké a ultra slim pračce Whirlpool, . Do úzké koupelny nebo chodby jsou .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky