štvrtok 21. augusta 2014

Truhlicový mrazák

TRUHLICOVÁ MRAZNIČKA CHARAKTERISTIKA: Spôsob ovládania:. S pultovými (neboli truhlicovými) mrazáky se nejčastěji setkáte v prodejnách a restauračních zařízeních. Uplatnění však najdou i ve větších domácnostech. Drátěný košík uvnitř truhlicového mrazáku napomáhá ke snadnější manipulaci s . Nedoporučujeme vkládat horké tekutiny nebo jídla dovnitř mrazáku a plnit nádoby až po okraj.


Nepokládejte na mrazák křehké, těžké nebo nestabilní předměty.

Menší truhlicový mrazák Zanussi se štítovým kondenzátorem, odtokovým. Truhlicový mrazák Gorenje s objemem 3litrů, funkcí rychlého zmrazování a . Zcela vyhovuje evropské legislativě energetických . Predám truhlicový mrazák ,1l ,ROZMER 80X80Xcm. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Truhlicová mraznička, Celkový čistý objem mrazničky (l) 19 Spotreba energie.


Policové mrazáky (vypadají zvnějšku jako lednice) jsou vhodné pro skladování méně objemných potravin. Bílá truhlicová mraznička s proskleným víkem pro obchod a gastronomii. Vhodná pro impulzivní prodej.

Popis: prodám truhlicový mrazák gorenje foto pošlu mailem . Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Pultový mrazák , velký výběr naleznete na Electro. U každého zboží si můžete zjistit i jeho . S našimi modely mrazáků si můžete být jisti, že vaše potraviny budou vždy skladovány při správné teplotě. Zajistěte pro svoji provozovnu řádné skladování mrazených potravin a vyberte si profi pultový, truhlicový nebo skříňový mrazák se statickým mrazením. Zkraťte narušení vašeho rozvrhu na minimum pomocí rychlejšího, bezproblémového odmrazování.


Díky technologii LowFrost lze tuto truhlicovou mrazničku . Pultová mraznička - truhlicový mrazák NORDLine - FC-19-DD-4-SNA - mrazící truhla. HFK 136AAA Mrazák šuplíkový. BD 103RAA Mrazák truhlicový.


Naše spotrebiče šetria životné prostredie aj váš rodinný rozpočet! Inteligentné programy a . Truhlicové mrazničky Whirlpool s technológiou zmysel a StopFrost.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky