piatok 15. augusta 2014

Boxy na potraviny

Dózy a boxy na potraviny. Nabízíme dózy za skvělé ceny! Tyto designové promyšlené a velice praktické dózy a zásobníky od značek Bergner, Kela, BerlingerHaus nebo Stoneline jsou pomocníky . Pestrá nabídka dóz, jídlonosičů, termoboxů, svačinových boxů a dalších.


Vynikající ceny a dodání do druhého dne!

Kategorie Boxy na potraviny. Zorganizujte si kuchyň a zlepšete její přehlednost pomocí plastových dóz a boxů. Nerezová nádoba na potraviny s dvojitou stenou a vákuovou izoláciou, ktorá udrží jedlo teplé alebo studené hodín. Baladeo PLR5Kobe box na potraviny. Svačinový výletní vícedílný box, vhodný do myčky a mikrovlnky.


Mohou být plastové, skleněné i keramické, kulaté, čtvercové, s hermetickými . Najpredávanejšie boxy na potraviny. Sada riadu Light My Fire MealKit 2.

Box na potraviny FIFO rozmer : 395x200x2mm. Plastový box s víkem k uchovávání a přenášení potravin, hraček, krmiva pro zvířata,. Schováte do nich potraviny , krmivo pro domácí mazlíčky ale i nejrůznější . Praktický svačinový box Sistema Lunch Plus To Go 2L neobsahuje škodlivé ftaláty a je . Ponúkame sortiment produktov kategórie: Boxy na potraviny , Uchovanie potravín , Kuchyňa od nemeckých výrobcov. V našom sortimente nájdete: Leifheit dóza . Do této praktické taštičky můžete vložit obědy nebo různé svačinky, které si s sebou . V katalogu nemáme podrobnější informace o boxy na potraviny 2l. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Skříňka na klíče Safe vypadá nedobytně ve svém stylovém retro. Dekorativní předmět Dóza Pineapple. Kvalitné sklenené kuchynské dózy a misky na potraviny , ktoré vám ušetria miesto , čas aj peniaze. Zdravé a bezpečné skladovanie potravín v sklenených . Curver barva: fialová Cestovní box na přenášení jídel. Tento boxík je vyroben z kvalitního plastu od značky Curver.


Zapomeňte na těžké tašky, dlouhé řady nebo vzdychání nad žalostným stavem zeleniny.

Ty nejkvalitnější a čerstvé potraviny dovezeme až k vašim dveřím.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky