piatok 1. augusta 2014

Svadobne etikety na vino

Etikety na svadobné víno (vignety, vinety). Nálepky na víno sú tlačené na kvalitný samolepiaci papier alebo samolepiacu fóliu s jednoduchou . Vhodné aj ako etikety na svadobné víno. Dizajn zhotovíme podľa vašich požiadaviek alebo v štýle svadobného . Pripravujete svadbu alebo rodinnú oslavu a radi by ste vyzdobili fľaše Vašimi vlastými etiketami ? Na našej stránke si etikety jednoducho vyrobíte.

Prinášame kompletný servis pre vaše svadobné vína. Od ochutnávky, cez výber etikety a oznámení až po dodanie hotových produktov na . Výroba svadobných tlačovín akými sú svadobné oznámenia a etikety na fľaše. Prvú etiketu sme vytvorili pre Hanku a Maťa, ktorým sme už pred tým robili svadobné oznámenia a pozvánky. Na svadbe budú okrem iného . Elegantné prevedenie svadobného vína s vlastnou alebo pred pripravenou svadobnou etiketou, alebo bez etikety.


Svadobné víno je vysokej kvality z. Na našich stránkách naleznete široký sortiment svadobného tovaru a svadobné dekoracie pre výzdobu svadobných alebo nových áut.

V našej ponuke fľaškových vín nájdete vína vo fľašiach l, ako aj akostné a prívlastkové vínka vo. Naše etikety (vignety, vinety) na svadobné víno sú:. Vyrábame etikety na svadobné výslužky na fľaše akejkoľvek veľkosti a farby skla.


Originálne svadobné oznámenia a ostatné doplnky pre Vašu svadbu priamo od renomovaného výrobcu. Grafika a tlač etikiet na fľaše vhodné na použitie pre svadobné vína , domáci alkohol a podobne. Vysoká kvalita tlače a papiera - nálepky. Cena: najnižšia ako prvá, Cena: . V dnešnej dobe budúci mladomanželia majú možnosť si vytvoriť a objednať . Irsai Oliver je vínko aromatické po vôni medu a sliviek. Najnižší možný počet etikiet je kusov.


Vyrábajú sa na samolepiacu fóliu ,ktorá je obmedzená . SVADOBNÉ ETIKETY NA FĽAŠE 25l . Etiketa obsahuje mená mladomanželov a dátum svadby. Velkoformátová tlač a výroba reklamy Bratislava a Nitra.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky